Follow:
LIFESTYLE

4 GODE SERIER OG MASSER AF POPCORN DIREKTE FRA EN POPCORNMASKINE


popcornmaskine

POPCORNMASKINE: COOLSTUFF // SKÅLE: KÄHLER HAMMERSHØI //

Det bedste ved at gå i biografen, er helt sikker popcornene, udover filmen self. Jeg elsker biografpopcon og kan blive helt vild bare ved duften af dem… Mmhh… Vi har fået den sejeste popcornmaskine til hjemmebrug, maskinen laver de lækreste popcorn på få minutter og så er det altså hyggeligt at have en popcornmaskine stående fremme til filmaftener, fødselsdage og fester.

Med en popcorn maskine, kan man også selv bestemme hvilken og hvor meget olie man vil bruge og det samme med majsene, her kan man jo også finde forskellige typer. Popcornmaskinen koster 500 kr. og kan købes lige HER…. Jeg vil anbefale jer at holde øje med min Instagram profil den kommende uge, hvor jeg sætter en lækker konkurrence igang.

 

Jeg har set rigtig mange gode film og serie her de sidste par år, bl.a. på Netflix, Viaplay og HBO og jeg vil derfor lige dele et par gode bud på serier i kan streame, LÆS OGSÅ: GODE SERIER PÅ NETFLIX

The Affair (Se den på HBO & netflix) 3 sæsoner:
Jeg er stærkt i mod utroskab, men alligevel fangede denne serie mig. Serien bliver fortalt på en speciel måde, hvert afsnit rummer nemlig to sider af historien og vi ser nemlig den samme historie fortalt af begge hovedpersoner og selvom handlingen er den samme, opfattes og fortælles den vidt forskelligt.
Serien The Affair udforsker virkelig de følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser ved en affære. Vi møder hovedpersonen skolelæren og forfatteren Noah, som har været i det samme ægteskab i 17 år og familiefar til 3 børn. Under en familieferie til The Hamptons, møder den unge servitrice Alison, på et spisested i The Hamptons. Hun er følelsesladet efter en voldsom tragedie og hendes mand Cole, kæmper for at holde sammen på det hele.
Noah og Alison indleder en hed affære. Vi følger Både Noahs familie og Alisons familie, vi ser hvordan de i skjul mødes, lyver over for familien og hvordan de langsomt ødelægger deres eget og deres nærmestes liv. Både Sonni og jeg var fanget af denne serie og slugte ret hurtigt alle 3 sæsoner…

Scream (Netflix) 2 sæsoner:
Scream er nok en mest en teenage serie, men det gør den bestemt ikke mindre god. Den starter med en omgang grov cybermobning, som ender ud et et brutalt mord og pludselig bliver en gruppe af teenagere de primære mål for en seriemorder. En masse mørke hemmeligheder fra byen Lakewoods vanskelige fortid dukke op igen og bringer minder frem om en lignende mord, der fandt sted for 20 år siden.

Hovedpersonen Emma Duvall, er en teenagepige, der på en eller anden måde er stærkt knyttet til byens grumme fortid. Med både hendes familie og venner i stor fare for at blive slået ihjel, sætter hun sig for at afdække byens mørke mysterier og finde frem til den maskerede morder. Det viser sig at være en vanskelig opgave, især når alle i byen er mistænkt og alle er i farer.

Døde piger lyver ikke (Netflix) 1 sæson:
Jeg havde læst meget godt om denne og fik overtalt Sonni til at se den, som hurtigt også blev fanget af serien. Hannah Baker er yndig High School elev, som har begået selvmord. To uger efter selvmorder finder hovedpersonen Clay, som er klassekamerart til Hannah en pakke på sit dørtrin, hvori der ligger 13 kassettebånd lavet af Hannah. I disse bånd forklarer Hannah de 13 grunde til at hun dræbte sig selv. Hvert bånd handler om en person, og hvilken rolle personen havde i Hannahs selvmord.  Vi finder ud af en masse skræmmende ting om Hannahs “venner” og klassekammerarter og man kan slet ikke stoppe. Jeg har hørt rygter om at der kommer en sæson mere, og det håber jeg virkelig på.

Prison Break (Viaplay)
Hvor mange af os huske ikke de nervepirrende sæsoner af Prison Break for efterhånden en del år siden. Hvor brøderne Michael og Lincon skal bryde ud af Fox River. I sidste afsnit begraves Michael Scofield og mange af os sad med en trist fornemmelse og afslutning på serien, hvorfor skulle Michael Scofield dø, det kan han da ikke?
Der har været meget snak om en ny sæson af Prison Break og i år,  7 år efter den sidste gang rullede over skærmen er den nye sæson endelig at finde. Michael er ikke død, men sidder i et fængsel i Yemen, han har fået ny identitet. Sara er gift med en ny mand og pludselig finder T-bag et foto af Michael Scofield som tyder på han stadig er i live…. Er han det?

Nu vil jeg tænde op i popconmaskinen og nyde en serie på Netflix, lige nu er jeg igang med Riverdale og Gossipgirl for 8. gang – det er altså en serie man aldrig bliver træt af!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Mia // www.blogaboutmia.dk

    Hvor er den sej den popcorn maskine! Den burde vi anskaffe os herhjemme. Min kæreste er crazy med popcorn! 😀 Af serierne er jeg bestemt enig i Døde piger lyver ikke samt Prison Break. Og nu forlyder det sig, at Prison Break får endnu en sæson. Yay 😀

    28. januar 2018 at 21:23
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.