Follow:
FASHION

Hver sæson er støvle sæson! De perfekte Chelsea boots fra Footway


 

Footway

Footway

Vagabond Ava støvler / Forhandles hos Footway

Selvom jeg på inge måde er fan af de danske vejrforhold, elsker jeg nu alligvel at man kan bruge støvler nærmest hele året rundt. Nu er et par nye støvler flyttet ind, et par klassiske Chelsea støvler fra Vagabond, som har stået højt på ønskesedlen længe. De er i 100 % læder og de er simpelhen så behagelige og ikke mindst smukke at se på.

Ava modellen findes desuden også en i ruskindsmodel, som virkelig også er lækker. Jeg havde faktisk svært ved at vælge hvilken model jeg bedst kan lide. Men endte med den helt klassiske skindstøvle, som jeg ved jeg bliver glad for de næste mange sæsoner, og som jeg vil bruge både til jeans og kjole. Jeg regner hvertfald med at de skal med mig til København inden længe.

Footway

Vagabond Ava støvlen kan findes lige her hos Footway, som har et kæmpe udvalg af sneakers, støvler, sandler, m.m. både til kvinder, børn og mænd.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Shit de er fede!! Og LIGE dig 😀 <3

  29. januar 2018 at 8:55
 • Reply Emma

  Ej, hvor er de bare lækre 😀

  29. januar 2018 at 10:16
 • Reply Camilla

  Virkelig lækre støvler ?

  29. januar 2018 at 10:27
 • Reply Camilla Cecilie

  De er virkelig fede, jeg har lige selv købt et par chelsea boots fra Footway 🙂

  29. januar 2018 at 13:33
 • Reply Mama Brown

  Av min arm, de er fede! ❤️

  29. januar 2018 at 17:29
 • Reply Camilla Schultz

  Wauw de er flotte. De kommer på min ønskeliste til min fødselsdag ? tak for det

  30. januar 2018 at 13:03
 • Reply Freja

  Ej hvor er de flotte! De står også på min ønskeliste <3

  31. januar 2018 at 7:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.