FASHION

Hver sæson er støvle sæson! De perfekte Chelsea boots fra Footway


 

Footway

Footway

Vagabond Ava støvler / Forhandles hos Footway

Selvom jeg på inge måde er fan af de danske vejrforhold, elsker jeg nu alligvel at man kan bruge støvler nærmest hele året rundt. Nu er et par nye støvler flyttet ind, et par klassiske Chelsea støvler fra Vagabond, som har stået højt på ønskesedlen længe. De er i 100 % læder og de er simpelhen så behagelige og ikke mindst smukke at se på.

Ava modellen findes desuden også en i ruskindsmodel, som virkelig også er lækker. Jeg havde faktisk svært ved at vælge hvilken model jeg bedst kan lide. Men endte med den helt klassiske skindstøvle, som jeg ved jeg bliver glad for de næste mange sæsoner, og som jeg vil bruge både til jeans og kjole. Jeg regner hvertfald med at de skal med mig til København inden længe.

Footway

Vagabond Ava støvlen kan findes lige her hos Footway, som har et kæmpe udvalg af sneakers, støvler, sandler, m.m. både til kvinder, børn og mænd.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.