Follow:
BEAUTY

Relancering af Bio oil, vidunder olie til ar, strækmærker m.m.


Bio Oil

BIO OIL 60 ML. 90 KR FORHNDLES HOS MATAS

Jeg har tidligere skrevet lidt omkring min kærlighed til Bio Oil, den gang var det i forbindelse med min graviditet og mine dertilhørende grimme strækmærker. I kan finde indlægget lige her: OLIE MOD STRÆKMÆRKER OG AR og nu bringer jeg ingen den lille vidunder olie frem her på bloggen. Olien har nemlig fået nyt udseende, men har nøjagtig samme effektive virkning og egenskaber som før.  Olien blev lanceret første gang i 1987, og har derfor over 30 år på bagen og det er 2. gang at Bio Oil skifter udseende.

Bio Oli er særlig god til følgende hududfordringer:

– Ar: Olien hjælper med at forbedre udseendet på gamle og nye år. Studier har vist at ældre ar også kan forbedres og blive pæne ved flittig anvendelse af Bio Oil.

– Strækmærker: Strækmærker anses også som en form for ar. Formuleringen i Bio Oil mindsker synligheden af eksisterende strækmærker og maximere samtidig hudens elasticitet, forebygges at nye strækmærker opstår.

– Ujævne hudnuancer: Fx. pigmentpletter, som kan komme af bl.a. UV-stråling, hormonforandringer m.m. Bio Oil formuleringen hjælper med at forbedre fremtoningen afpigmentpletter.

Aldrende og dehydreret hud: Bio-Oil indeholder flere ingredienser, der hjælper med at blødgøre moden hud. Bio Oil indkapsler fugten og sikrer, at mindst muligt vand fordamper fra huden, så den fremstår mindre rynket og silke blød.

Bio Oil

Jeg bruger selv Bio oil til mine strækmærker, som jeg var så “uheldig” at få under min graviditet med Clara. Selvom jeg godt ved olien desværre ikke kan få dem til at forsvinde, kan olien gøre dem pæner (hvilket de allerede er) og gøre huden mere smidig.  Bio Oil findes i 3 størrelser, 60, 125 og 200 ml. og priserne starter ved 90 kr. og forhandles bl.a. hos Matas og hos Billigvoks.dk

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.