FASHION,  Outfit

DET PERFEKTE HYGGESÆT FRA HUNKEMÖLLER OG WEEKENDENS PLANER


HYGGESÆT

Hunkemöller pyamasbukser 229 kr. // Hunkemöller Velvet trøje 239kr.

Er det ikke bare skønt mit nye fine og behagelige hyggesæt  fra Hunkemöller? Jeg har nærmest boet i det siden jeg fik det ind af døren, jeg elsker den fine rosa farve og det bløde stof, som får mig til at slappe af – det helt perfekte sæt til weekend og afslapning, hvis i spørger mig.
Jeg må indrømme jeg aldrig troede jeg ville hoppe i et velvet sæt igen, jeg var en af dem der var med på Juicy Couture trenden, som Paris Hilton især var med til at skabe…. Men nu har jeg altså anskaffet mig et velvet sæt igen, dog et som jeg primær vil bruge hjemme hos mig selv.

Den her weekend bliver ekstra god,  jeg tager nemlig til København med Linda og derefter videre til Ystad, hvor vi skal slappe af i ro og mag, spise en masse lækker mad, shoppe og ellers bare hygge os. Jeg har pakket tasken med nødder, chokolade og self. lyserød Möet.

Hunkemöller sælger udover deres undertøj også meget andet, bl.a. fint og behageligt nattøj,  som fx det sæt jeg har på her, badetøj og  lækker sportstøj. Jeg har tidligere skrevet om deres sportstøj i indlægget: Blogger Caro_e_ x Hunkemöller – Muligvis verdens smukkeste sportskollektion. En kollektion jeg var rigtig glad for, jeg må dog indrømme at træning ikke er det jeg laver mest af lige for tiden, men jeg regner med at 2018 bliver mit år. Jeg har nemlig planer om at melde mig ind i Fitness når jeg kommer hjem fra Ystad, nu skal det være!

Rigtig god weekend til jer alle og husk i kan følge med på min Instagramprofil: @Liselottea, her opdatere jeg fra både København og fra Ystad, som jeg glæder mig rigtig meget til at besøge.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk