FASHION,  Outfit

10 GODE GRUNDE TIL AT KØBE DINE JEANS I BILKA

Jeans: VRS // Leopard bluse: Zara //  Støvler: Vagabond // Taske: Michael Kors Exclusive 

Hej piger, jeg håber i nyder weekenden og får slappet af og hygger jer med dem i holder af.

Jeg vil i dag dele et lille budgetvenlig tip med je. Jeg køber nemlig altid mine jeans i Bilka og Føtex, for det er uden tvivl de bedste jeans jeg har ejet. Jeg har i en længere periode samarbejdet med VRS, og det var faktisk på den måde jeg fik kendskab til deres fantastiske jeans, som er til en super fin pris nemlig kun 149 kr. så her kan vi alle være med. Jeg har anbefalet dem til både venner og familie og flere af dem er hoppet med på vognen.

10 gode råd til at købe Jeans i Bilka/føtex:

  1. Prisen for VRS Basic jeans starter ved KUN 149 kr. (Og som en lille bonus er de tit på tilbud på alt textil, vi snakker altså op til 40%, holde øje i avisen og i tv-reklamerne)
  2. Jeansene findes i en lækker højtaljet model og skjuler evt. håndtag og top mave. Whats not to like?
  3. De kommer igen sæson efter sæson, så chanchen for ikke at kunne få dine yndlings igen jeans er minimal.
  4. Du kan shoppe dem i mens du handler ind til aftensmaden, men pas på du ikke bliver fristet af de mange andre fine styles fra VRS.
  5. Til en pris af 199 kr. kan du med stor fordel købe dem i sort, blå, lysere blå, grå, hvide, med huller, uden huller osv. osv.
  6. VRS forhandles over hele landet og du kan få fat i dem hvor end du befinder dig
  7. 4 gange årligt kommer der nye basic kollektioner og du kan være heldig at dine favorit jeans kommer i en ny og lækker model og materiale. Jeg har fået mine yndlings jeans i en lækker PU.
  8. Når du alligvel shopper jeans til dig selv, kan du lige smutte forbi børneafdelingen, som bl.a. har de fineste bodyer til små børn. Clara har kun bodyer fra VRS.
  9. Jeansene og resten af tøjet fra VRS er testet på bl.a. vaskestyrke, pasform og holdbarhed. Så du kan være helt sikker på, at VRS tøjet kan holde til at blive brugt.
  10. Kvaliteten er i top og det samme er farvningen. Jeg hader jeans som efter et par vask ikke længere er sorte. Dine VRS jeans forbliver faktisk sorte.

Priser for de forskellige styles:

Push up (Cecilie) 199,-
Super stretch (Freja) 149,- (Min favorit)
Super stretch coated udgave (model Freja) 149,-

Billederne her er fra min tur til Ystad i Sverige, og hvis i er interesseret i at se billeder derfra, kan jeg anbefale jer at smutte forbi min Instagram @Liselottea, hvor  jeg har delt en hel masse skønne billeder. Der kommer også et par indlæg her på bloggen omkring vores tur, som var helt igennem fantastisk! Jeg var så heldig at finde denne lækre og tykke leopard trøje i Zara på udsalg til kun 39 kr. det er altså en fantastisk pris, hvis i spørger mig.

Jeg håber i får en dejlig dag

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.