BEAUTY

Maui veganske hårplejeprodukter med aloe vera juice og kokosvand


Maui
MAUI FORHANDLES HOS MATAS

Jeg elsker shampoobrandet OGX, og det er måske også derfor at jeg er helt vild med Maui Moisture, som netop er lanceret på det danske marked. Ved første øjekast ligner denne shampooserie fra Maui måske mest af alt en lækker friskpresset juice. Maui Moisture er inspireret af Hawaiis tropiske øer og består af plejende og nærende shampooer og balsamer, som indeholder aloe vera juice og kokosvand, samt botaniske plantekstrater som er fundet på hawaiianske øer.

Maui Moisture Thicken & Restore + Bamboo Fibers, er navnet på den fine grønne serie, som jeg har været så heldig at modtage til test. Mit tynde skandinaviske hår kan godt bruge en masse volume, som denne serie giver uden at filtre mit hår. Serien indeholder bl.a. castor-olie og neem-olie, som styrker ødelagt hår. Jeg elsker den dejlige duft som får mig til at drømme om varme himmelstrøg og minder mig om min ferie på Hawaii tilbage i 2012.

Udover serien giver mit hår masser af volume og liv, er produkterne også virkelig pæne at have stående fremme, hvilket også betyder meget for mig. Produkterne oser af kvalitet og gode ingredienser. Jeg kan varmt anbefale de skønne produkter og jeg kan sige jer så meget, at jeg bliver nødt til at prøve en af de 5 andre serier, især den blå serie med kokosmælk tiltaler mig meget, jeg elsker nemlig duften af kokso.

Maui

MAUIs shampooserier er veganske og fri for sulfater, silikone, gluten, kunstige farvestoffer og mineralske olier. MAUI Moisture er desunden ikke testet på dyr. De farverige produkter forhandles hos Matas og findes i forskellige serier, så der er noget for alle hårtyper.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.