FASHION,  Outfit,  TRAVEL

YSTAD SALTSJÖBAD OG HUNKEMÖLLER BADEDRAGT


 


HUNKEMÖLLER BADEDRAGT – FORHANDLES HER 

 

Da jeg var på Ystad tidligere på måneden, havde jeg min nye flotte Hunkemöller badedragt med, som jeg bl.a. skrev om i indlægget: OUR NEXT DESTINATION – PALMS, POOL AND ALL INCL. Badedragten nåede desværre ikke med til Furteventura, men til gengæld levede jeg i den under mit ophold på Ystad, den er så pæn, med de fineste detaljer og ikke mindst behagelig at have på, hvilket er et must når man er på wellness weekend.

Badedragten er desværre udsolgt på Hunkemöllers hjemmeside, men det kan være du kan være heldig at finde den i en af deres mange butikker, ellers har de heldigvis en masse andet lækkert badetøj . Efter jeg er blevet mor, er jeg blevet rigtig glad for badedragter, som lige skjuler lidt mere af maven end en bikini gør.  Heldigvis findes der mange smukke og moderne badedragter, som skjuler de ting vi helst ikke vil vise frem og fremhæver de gode steder på kroppen.

Som i kan se på mine billeder havde Linda og jeg en fantastisk tur i de smukke omgivelser, vi fik slappet af, grint, drukket cocktails og nød udsigten i de kæmpestore hvide bløde senge med udsigt ud over havet. Jeg er virkelig blevet vild med Ystad og håber jeg kan komme tilbage dertil en anden gang, det er det perfekte sted for en veninde getaway eller en kærestetur.

Jeg arbejder pt et par indlæg mere om Ystad, for det er simpelthen et af de smukkeste steder jeg nogensinde har været og hold op en oplevelse. I kan se mange flere billeder fra min tur på min Instagramprofil @liselottea og ellers må i bare holde øje herinde på bloggen, hvor jeg snart opdatere.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk