BEAUTY

Marimekko for Clinique og en lækker Giveaway


Marimekko for Clinique – SHOP HER

Kan man andet end at blive glad og i forårshumør når man ser de nye smukke lip glosses fra Clinique?
Clinique er gået sammen med Marimekko og har lavet 12 skønne glosses i skønne og lette farver. Hver nuance er pakket fint ind i hver sit unikke og genkendelige print. De skønne farver fåes kun i begrænset periode og koster 195 kr. pr. stk. 

Jeg er personligt mest til læbestift, da jeg ikke kan lide den klistrede effekt som lip gloss ofte giver. Disse fra Clinique klistrer ikke, men giver stadig masser af shine, pleje og fugt – ja faktisk holder de fine glosses læberne fugtet hele dagen. Som Cliniques andre produkter er de allergitester og 100 % parfumefri og det er grund til at elske Cliniques skønne beauty univers.

Fakta om Marimekko:
Marimekko er finsk og er nok mest kendt for deres farvestrålende print og det er ikke mange år siden stort set alle herhjemme skulle eje en af de farvestråelende duge. At kombinere Clinique og Marimekko syne jeg er en sjov, forfriskende og ikke mindst lækker forårsnyhed.

De fine glosses forhandles bl.a. hos Cliniques egen side og hos Magasin og Salling.

No 11. Air Kiss, den fineste nude farvet gloss, perfekt til hverdag og har en lille smule shimmer effekt, jeg er vild med den og elsker indpakningen, orange og lyserød går virkelig godt sammen ikke sandt?

N0 16. Watermelon pop, denne smukke pink farve er helt perfekt til foråret og selvom den ser lidt voldsom ud er den simpelthen så fin når en kommer på. Jeg har allerede lagt den i tasken så jeg er klar til at få kysseklare forårslæber.

No 17. Spritz pop er min yndling, farven er feminin og lækker og passer perfekt til et hverdagslook. Den lille “pensel” er super nem at arbejde med.

På min Instagram @Liselottea kan en heldig læser lige nu vinde 3 stk. skønne forårsfarver fra Marimekko x Clinique kollektionen. Konkurrencen skydes igang i aften, held og lykke skønne piger og tak fordi i følger med!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.