BEAUTY

NUXE EN VERDEN AF FRANSKE LUKSUS PRODUKTER


 

Nuxe

NUXE OLIE: FORHANDLES HER

Jeg har kendt til Nuxe brandet længe, da jeg var yngre shoppede jeg altid Nuxe på apoteket når jeg var på sommerferie i Frankrig, da prisen var væsentlig bedre end herhjemme og udvalget var meget større. Heldigvis kan man nu shoppe Nuxes fantastiske produkter herhjemme og Billigvoks.dk har et dejligt stort og ikke mindst spændende sortiment.

Første gang jeg fik kendskab til NUXE var igennem mit Vi Unge magasin, i en artikel om Victoria Beckhams skønhedsrutiner (Hun var mit idol i mange år, helt sikkert pga. hendes medvirken i Spice Girls og pga. hendes scooring af Hr. Beckham) Nå men altså Victorias udtalelser om denne olie fik mig til at hive billedet ud og tage det med på min dernæst kommede ferie til Syd Frankrig, hvor jeg fik købt min første Nuxe olie (Købte dog den med bronze støv, som er super smuk til solbrun hud)

I dag kan jeg slet ikke leve uden denne olie fra NUXE, både fordi min hud har brug for masser af fugt og fordi den har været på min badeværelseshylde ligeså længe jeg kan huske. Jeg bruger den ikke til hverdag, men til særlige lejligheder eller hvis jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra i weekenden. Olien fugter, trænger hurtigt ind og har den mest fantastiske duft, som af gode grunde minder mig om sydens sol og Frankrig.

Den lækre olie fra NUXE er en multifunktionel olie, for udover at den er helt igennem fantastisk på kroppen, fungere den også i håret og ansigtet. Den findes i 50 ml. til 157,50 kr. og 100 ml. til 256,50 kr. Olien er nem at anvende da den nu fås med sprayfunktion (Det har den ikke altid gjort) sprayfunktionen gør at man får en tilpas mængde olie ud og man undgår at bruge for store mængder.

 

Nuxe

Nuxe

Udover olien fra NUXE er jeg også ret vild med flere af deres andre produkter, bl.a. fra deres Bio Beauté detox serie, jeg bruger deres Bio Beauté detox lotion, som en del af min daglige renserutine. Det er en rensende skintonic, som afgifter huden for de affaldsstoffer, den dagligt samler op og efterlader huden med en skøn udstråling og hel ren. Deres Bio Beauté serier indeholder forskellige ingredienser og denne her indeholder som i kan se appelsinvand og dufter derfor også helt igennem fantastisk!

Prisen for dette vindunder er hos billigvoks.dk kun 130 kr. hvilket jeg synes er en super fin pris for et økologisk luksusprodukt, som jeg mener Nuxe er! Du kan finde den lige HER Nuxes produkter er desuden fri for parabener.

Cremen fra samme serie elsker jeg også, den er perfekt til vintertør hud og har samme funktion som skin tonicen, den afhjælper nemlig med af afgifte huden for div. affaldsstoffer. Cremen har den fineste orange farve og giver min trætte vinterhud nyt liv og masser af fugt og glød. Jeg bruger cremen både morgen og aften. Billigvoks.dk har et stort udvalg af skønne Nuxe produkter

Nuxe

Jeg håber i får en dejlig weekend, jeg er selv ikke helt frisk oven på en uge med sygdom både for mit og Claras vedkommende, så aftenen i dag skal bruges på X-factor og dyner i stuen. Søndag drager vi mod Fyn, hvor vi skal besøge min fætter, hans kæreste og deres dejlige børn.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk