Follow:
BEAUTY

Aurelia hudpleje – få din hud til at stråle!

Aurelia hudpleje forhandles bl.a. hos Magasin

Jeg har den seneste tid testet Aurelia hudpleje, jeg har nemlig været så heldig at modtage dette fine gavesæt, med de sødeste små produkter i den fineste lille toilettaske.

Jeg har tidligere skrevet om Aurelia i indlægget: Hjemmespa med skønne Aurelia Probiotic Skincare hvis i vil læse lidt mere om brandet og om kropspleje, kan jeg anbefale jer at læse det indlæg.

Miracle Cleanser, har jeg været så heldig både at modtage i dette fine gavesæt og i en tidligere Goodiebox. Det er en virkelig lækker cleanser som nemt fjerner alle urenheder og make up fra huden og har den skønneste duft af bl.a. kamille (som er min favorit) euacalyptus og rosmarin. Huden føles ren og blød og bedst af alt, så skal der ikke bruges ret meget!

Pris: 620 kr. for 240 ml.

Muslin klude 3 stk. 160 kr. er så lækre og nemme at arbejde med (kan genbruges og vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader)

Revitalise & Glow serum er en let og hurtig absoberende aldersforbyggende serum. (perfekt til mig som snart fylder 30) Påføres efter rens og inden creme..

Pris: 595 kr. for 30 ml.

Cell Revitalise Day Moisturiser gør din hud silkeblød, samtidig med den fugter uden at fedte og fungere fint som primer under makeuppen. Hvilket jo er helt perfekt!  Cell Revitalise Night Moisturiser fugter og genobygger huden mens du sover, så du vågner op med den blødeste og lækreste hud. Jeg er helt vild med denne pleje serie fra Aurelia.

Pris: 550 kr. for 60 ml.

Jeg elsker den fine emballage som Aurelias produkter er i – de er fine og feminine og oser af kærlighed. Man kan virkelig mærke at man har med lækre kvalitetsprodukter at gøre, når man står med Aurelia i hånden. Produkterne får min varmeste anbefaling og min hud er virkelig blevet glad for de lækre produkter.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Hvor lyder de produkter bare spændende! 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  19. februar 2018 at 10:52
 • Reply Emma

  Det lyder som gode produkter – og pakningen er bare så fin! 😀

  19. februar 2018 at 11:49
 • Reply Camilla

  Jeg har aldrig hørt om mærket Aurelia, men det lyder som om, at de laver nogle vildt lækre produkter. Og så er indpakningen jo så fin! (:

  19. februar 2018 at 14:42
 • Reply Eline Tychsen

  Det lyder virkelig som nogle vanvittig lækre produkter! Får helt lyst til at prøve deres serum! ☺️

  19. februar 2018 at 17:49
 • Reply Emilie Ildstein

  Hvor ser de fine og lækre ud!❤️

  20. februar 2018 at 9:16
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.