FASHION,  Outfit

GLITTER BUKSER PERFEKT TIL HVERDAG OG FESTLIGE LEJLIGHEDER

GLITTER BUKSER

Glitter bukser: Soyaconcept // Sandal: Havanna Shoes // Bluse: Saint Tropez // Ur: Seeker // Ring: Carré //

Godmorgen piger, som i måske har set på min instagramprofil: @Liselottea var jeg på Ystad første weekend i februar, hvilket virkelig var en oplevelse og terapi for sjælen. Det kan i læse meget mere om i indlægget: YSTAD SALTSJÖBAD OG HUNKEMÖLLER BADEDRAGT. Ystad har udover deres populære bade og wellness afdelinger også det fineste lille orangeri, som Linda og jeg fandt særlig inspirerende. Her kunne jeg bruge mange timer en lun forårs dag, med et glas et eller andet og et modemagasin. Men under vores ophold dalede sneen smukt ned udenfor og det var derfor meget koldt i det smukke glashus og lysten var desværre ikke til meget andet end et par billeder.

GLITTER BUKSER

GLITTER BUKSER

De fine glitter bukser jeg har på er fra Soyaconcept et mærke jeg virkelig er blevet glad for, da de laver moderigtige styles i god kvalitet og til priser hvor vi alle kan være med.

Det fede ved bukserne er det afslappede look, som er super cool til en statement t-shirt og sneakers på en søndag eller til en høj sandal og en pæn bluse til aftenbrug, som jeg gjorde under mit ophold på Ystad. Jeg har faktisk nærmest levet i bukserne siden jeg fik dem, jeg elsker nemlig de kan styles på så mange fede måder.

Jeg håber i får en god onsdag, jeg selv skal være alene med Clara i aften og glæder mig til tøsehygge og muligvis et karbad med levende lys når hun er puttet, det er virkelig en måde jeg slapper af på!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk