Follow:
OUTFIT

GIRLS NIGHT OUT – GESTUZ GULD KJOLE OG KNÆLANGE STØVLER

GESTUZ GULD KJOLE
KJOLE: GESTUZ (UDSALG – 50%) // STØVLER: NLY // LÆBESTIFT: RIMMEL LONDON

På min tur til København, boede vi  som sagt på det lækreste hotel, som i måske så på min Instagram @Liselottea og jeg vil komme meget mere ind på det i et andet indlæg, for jeg har så mange smukke billeder at vise jer.
Vi havde kun en enkelt aften i København og vi havde derfor pakket vores fine tøj ned for at gøre lidt ekstra ud af aftenen. Vi gjorde os klar på vores lækre værelse, lage en make up, satte håret og drak en cocktail fra baren. Jeg havde købt denne smukke Gestuz guld kjole inden afrejse,  som jeg var så heldig at finde til en god pris på udsalg. Det er en kjole som jeg virkelig er blevet glad for og som var perfekt til en aften ude, jeg mangler virkelig tøj til fest og denne er jeg sikker på at jeg vil have i min garderobe i mange mange år.

Weekenden skal bruges på afskedsfest for Sonnis kusiner, fødselsdag for min morfar og kæreste aften på restaurant. Alt i alt en meget pakket weekend men fyldt med gode planer og masser af familie hygge.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Den er SÅ god til dig!!!!
  Håber I får en fantastisk weekend, selvom der er meget på programmet 😀

  23. februar 2018 at 11:10
 • Reply Mana Brown

  Det lyder som en hyggelig weekend, forude, og tak for en dejlig aften i Kbh, sveske ❤️
  /L

  23. februar 2018 at 15:45
 • Reply Katrine mørk

  Den kjole er virkelig smuk. Er helt vild med den! 🙂

  23. februar 2018 at 18:54
 • Reply Linda Nazila // The Beauty Inside

  Hvor er det bare en smuk kjole 🙂

  23. februar 2018 at 19:22
 • Reply kathrine johansen

  Hvor er den bare super smuk og god til dig! Wow! 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  23. februar 2018 at 22:10
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.