Follow:
FASHION

SE LIGE DE HER FEDE OG RÅ SANDALER FRA BILKA


 RÅ SANDALER

RÅ SANDALER: VRS (FORHANDLES I BILKA OG FØTEX)

Som flere af jer ved har jeg et samarbejde med VRS, som i bund og grund handler om at jeg skal finde lækre og fede styles i Bilka og Føtex hvor VRS forhandles. For nylig fandt jeg disse rå sandaler i Bilka reklamen og da jeg ikke havde mulighed for at komme i Bilka sendte jeg min mor afsted efter dem, da jeg var sikker på jeg ikke kunne leve uden. Jeg havde pakket dem i kufferten og brugte dem under mit ophold på Ystad, nu glæder jeg mig bare til vi får forår og sommer, så jeg kan bruge dem til feminine kjoler, rå jeans og en oversize strik – kan i se det for jer?

VRS laver altså virkelig meget fedt tøj til priser hvor alle kan være med. Især deres sko og støvler har jeg været rigtig glad for de sidste par måneder og har bl.a. købt De fineste glittersko fra VRS Fashion til KUN 149 kr. og billige, lækre og rå buckle boots.

Jeg kan altså varmt anbefale jer at kigge i tøj- og skoafdelingen når i er i Bilka og Føtex for VRS laver altså virkelig mange fede ting. Disse rå sandler minder mig om en blanding af Balenciaga og Isabel Marent, self. i en anden kvalitet, men til en pris hvor man har råd til at købe mere end et par og følge tidens tendenser.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Lille My

  De er super cool 🙂

  25. februar 2018 at 8:49
 • Reply Eline Tychsen

  De er SÅ fede!!! 😀

  28. februar 2018 at 9:04
 • Reply Tina

  De er godt nok fine 🙂 Man kan godt være heldig i bilka 😀

  28. februar 2018 at 9:13
 • Reply Camilla

  Hvor er de bare fede! Ville gerne have dem på fødderne på en tur til fjerne (og varme) himmelstrøg (:

  28. februar 2018 at 9:26
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.