Follow:
BEAUTY

OLIE TIP – WELEDA LAVENDEL RELAXING BODY OIL


WELEDA LAVENDEL RELAXING BODY OIL – FORHANDLES HOS MATAS

Det er ikke meget jeg kender til Weleda, udover jeg brugte deres strækmærkeolie og drak deres Mother te under min graviditet, derfor blev jeg også rigtig glad da jeg modtog dette testeksemplar i pressegave. Pakken indeholdte nemlig en gammel klassiker i nye klæder!

Weleda Lavendel kropsolie, er en plejende olie som er særlig beroligende og afslappende for krop og sind. Den lækre kropsolie har en mild duft af lavendel. Olien løser op for indre spændinger og plejer samtidig huden i dybden ved hjælp af forskellige olier, her kan bl.a. nævnes mandel- og sesamolie.

Vidste i at lavendel har en beroligende effekt på nervesystemet og er derfor velegnet ved bl.a. søvnproblemer, både hos børn og voksne?

Weleda Lavendel kropsolie er ikke en nyhed på beautymarkedet, Weledas kropsolier har nemlig været en favorit på badeværelseshylderne hos forbrugerne i mange mange år. Weleda har valgt at lave deres body olier med pumpe, som gør det meget lettere at dosere produkter og på den måde ikke bruge for meget. Weleda lavendel er den først af olierne som er kommet i  den nye emballage og resten vil i løbet af 2018 følge trop.

Weledas kropsolier koster 155 kr. for 100 ml. og findes med mange forskellige duft og egenskaber bl.a. Citrus, wild roses, Birch og mange mange flere. Produkterne forhandles hos Matas og i div. helsekost forretninger.

Et ekstra lille bonus tip, Weleda er verdens største og mest bæredygtige virksomhed inden for naturlig hudpleje. Produkterne er nemlig økocertificerede, 100 % naturlige og har 0% syntetisk indhold. Alle deres produkter er desuden dermatologisk testet pg certificeret.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Der findes bare så mange fantastiske beauty varianter derude!
  Og så bliver jeg altså nødt til at sige, at dine billeder bare er on point!!

  26. februar 2018 at 9:42
 • Reply kathrine johansen

  Dine billeder sidder bare lige i skabet ALTID, kan du lærer mig nogle tricks, haha ;).
  Har dog ikke prøvet den før, men den lyder fantastisk!

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  26. februar 2018 at 10:30
 • Reply Mama Brown

  Åh, elsker Weleda – bruger normalt den med rose, men den dér skal helt sikkert prøves! Lavendel er så lækkert! 🙂

  26. februar 2018 at 20:39
 • Reply Emma Engmark

  Jeg elsker deres olier! Jeg bruger selv en med citron til min ansigt om aften, de er så lækre.

  27. februar 2018 at 15:44
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.