FASHION,  Outfit

Et feminint vinteroutfit – yndlings strikketrøje med perler

STRIKKETRØJE: SOYACONCEPT // JEANS: VRS // UR: SEEKER // STØVLER: VAGABOND

Bedst som man tror foråret så småt er på vej, bliver det igen bidende koldt her i Danmark og sneen vælter ned. Her i Aalborg har vi -6grader og en iskold vind. Jeg er på ingen måde fan af vinter og jeg glæder mig virkelig til at jeg kan lufte mine forårsjakker og små sko uden at fryse tæerne.

Når man bor i Danmark er en strikketrøje altid en god investering, og jeg bruger dem faktisk året rundt, her om vinteren lever jeg i dem og om sommeren bruger jeg dem oftest i stedet for en jakke. Jeg har fornylig fået denne smukke strikketrøje med perler fra Soyaconcept, en strik som jeg på meget kort tid virkelig er blevet glad for. Jeg har både brugt den til jeans med støvler for et fint hverdags look og jeg havde den på til fødselsdag i weekenden med kort nederdel, hvilket også fungerede rigtig godt!

“En af sæsonens store trends er perler, vi ser dem over alt, som en del af vores smykker og på vores tøj og jeg er vild med trenden, som er super feminin og kan gøre selv det kedeligste outfit meget mere eksklusivt at se på.”

Jeg har et par gode dage foran mig, i aften skal jeg mødes med pigerne – vi skal spise en sandwich og i biograften og i morgen skal jeg og Linda til modeshow med butik A9co,  jeg ser virkelig frem til en aften med inspiration, forkælelse og tøsehygge!

Nu vil jeg hoppe på bussen, så jeg kan komme på arbejde – husk varm jakke, hue og vanter!

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

15 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.