Follow:
OUTFIT

Et feminint vinteroutfit – yndlings strikketrøje med perler

STRIKKETRØJE: SOYACONCEPT // JEANS: VRS // UR: SEEKER // STØVLER: VAGABOND

Bedst som man tror foråret så småt er på vej, bliver det igen bidende koldt her i Danmark og sneen vælter ned. Her i Aalborg har vi -6grader og en iskold vind. Jeg er på ingen måde fan af vinter og jeg glæder mig virkelig til at jeg kan lufte mine forårsjakker og små sko uden at fryse tæerne.

Når man bor i Danmark er en strikketrøje altid en god investering, og jeg bruger dem faktisk året rundt, her om vinteren lever jeg i dem og om sommeren bruger jeg dem oftest i stedet for en jakke. Jeg har fornylig fået denne smukke strikketrøje med perler fra Soyaconcept, en strik som jeg på meget kort tid virkelig er blevet glad for. Jeg har både brugt den til jeans med støvler for et fint hverdags look og jeg havde den på til fødselsdag i weekenden med kort nederdel, hvilket også fungerede rigtig godt!

“En af sæsonens store trends er perler, vi ser dem over alt, som en del af vores smykker og på vores tøj og jeg er vild med trenden, som er super feminin og kan gøre selv det kedeligste outfit meget mere eksklusivt at se på.”

Jeg har et par gode dage foran mig, i aften skal jeg mødes med pigerne – vi skal spise en sandwich og i biograften og i morgen skal jeg og Linda til modeshow med butik A9co,  jeg ser virkelig frem til en aften med inspiration, forkælelse og tøsehygge!

Nu vil jeg hoppe på bussen, så jeg kan komme på arbejde – husk varm jakke, hue og vanter!

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Lille My

  Hvor er det bare en fin strik! 🙂 <3

  27. februar 2018 at 11:20
 • Reply Emilie Ildstein

  Uhh, hvor er det fint til dig!☺️

  27. februar 2018 at 13:36
 • Reply Camilla

  Hvor er det bare en fin strik! Ville absolut ikke have noget imod at have den på i dag. Det er så koldt i Amsterdam i dag – de har lige lukket kanalerne af, så vi måske kan få mulighed for at skøjte på dem 😀

  27. februar 2018 at 13:58
 • Reply Linda Nazila // The Beauty Inside

  Sikke en pæn strik 🙂

  27. februar 2018 at 17:26
 • Reply Eline Tychsen

  Du er så smuk! Virkelig smuk. Elsker den strik ❤️ håber I får den skønneste aften i morgen ☺️

  27. februar 2018 at 19:13
 • Reply Anna Jensen

  Er helt vild med trøjen! Den er virkelig fin. Elsker looket med perlerne, og det er så flot til den grå farve trøjen har!

  27. februar 2018 at 20:49
 • Reply simone

  Den er virkelig sød <3

  28. februar 2018 at 9:33
 • Reply Mama Brown

  Haps, du er så smuk i den strik! Den står der VIRKELIG Liselotte på! 😉
  Og tak for en hyggelig aften til modeshow – du er den bedste event-buddy 😉 😉

  2. marts 2018 at 23:13
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.