FASHION,  Outfit

EN SNAK OM AT MISTE OG ET TILBAGEBLIK PÅ TUREN TIL FUERTEVENTURA

Fuerteventura

KJOLE: ICHI // SANDALER: BIRKENSTOCK // SOLBRILLER: CELINE // ELASTIK: BECKSÖNDERGAARD //


Da jeg sad og rodede på min computer den anden dag, fandt jeg de her billeder som vi tog på vores ferie til Fuerteventura, hold op hvor jeg savner de varme himmelstrøg, familiehyggen, maden og bare det at være væk fra hverdagen og de mange problemer vi har kæmpet med de sidste 2 år – nu må det snart være min og min families tur til lidt medvind…..

Med i kufferten til Fuerteventura havde jeg self. min elskede leopard kjole med fra ICHI, som passede helt perfekt til det kølige aftenklima…. Fuerteventura er kendt som surfernes paradis og havde derfor en kølig vind, som blev ekstra kølig om aftenen.  Jeg har egentlig lovet et par stykker at lave et mere dybdegående indlæg om Fuerteventura og hotellet vi boede på og det har jeg bestemt ikke glemt. Jeg har bare haft rigtig meget at se til, for få timer i døgnet og en masse personlige ting at slås med. Ikke nok med alle mine personlige problmer, mistede jeg min mormor til kræften fredag d. 2. marts  – Det kom virkelig som et chok for mig og ikke mindst min familie at det gik så stærkt, selvom jeg vidste der ikke var mere lægerne kunne gøre, havde jeg regnet med at have hende i min. et par måneder endnu.
Det gjorde rigtig ondt at få beskeden fredag morgen og endnu mere ondt at se hende ligge der, så smuk med lukkede øjne, kold og fredsfuld. Jeg havde mest af alt lyst til at ruske i hende i håb om hun ville åbne sine øjne… Det var hårdt, hårdt at sige farvel på sygehuset og jeg ved at fredag, når hun skal bisættes bliver rigtig hård for mig og min familie. Heldigvis ved jeg at mormor ikke lider mere og heldigvis blev hun skånet for en masse da hun døde “tidligt” i sygdomsforløbet. Men hvor gør det ondt at vide at jeg ikke kommer til at se hende igen, ikke kommer til at kramme hende igen, ikke ser hende smile, grine, lege med Clara, at hun ikke kommer til min 30 års fødselsdag til oktober, min søsters 25års fødselsdag til April, ikke kommer med til juleaften mere osv. osv… Det er virkelig hårdt at miste en man elsker!

Fuerteventura

Fuerteventura

Resten af ugen skal jeg have fokus på mig selv, jeg kan godt mærke at jeg presser mig selv for hårdt for tiden,jeg kan ikke huske noget som helst, er konstant træt, har hovedpine og mest af alt bare brug for at ligge på sofaen og se en ligegyldig serie. Jeg skal virkelig øve mig i at lytte til min krop. Så udover min skønne mormors begravelse, skal jeg have fokus på mig selv og min familie.

Rigtig god aften til jer alle!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk