AALBORG,  FASHION

MODESHOW MED BUTIK A9CO & RUMKLANG I SÆBY

BUTIK A9CO

Tidligere på måneden stod den på ren tøsehygge i Sæby. Linda og jeg var så heldige, at vi var inviteret til modeshow på Jacobs fiskerestaurant af Butik A9co og Rumklang, så vi startede den lille Fiat og kørte nord på i sne, storm og kulde, med højt humør og vi glædede os til en aften fyldt med hygge, glade kvinder og masser af inspiration.

BUTIK A9CO

Da vi ankom til Jacobs Fiskerestaurant fik vi serveret en fisketallerken, med rejer og fisk, samt et glas kølig hvidvin. Der var fuld hus, stemningen var høj og vi hyggede os med den gode mad til den stille musik. Efter maden, gik show igang og vi fik vist de skønneste styles fra Butik A9co, som bl.a. havde taget mærker med som Mads Nørgaard, Neo Noir, Just Female, Co’Couture, Piezak, Sofie Schnoor og mange andre med i showet. jeg forelskede mig virkelig i mange fine styles og skal helt sikkert forbi butikken og købe lidt forårsnyheder når vejret bliver lidt bedre. Rumklang havde mærker med som fx. skønne Sissel Edelbo, Stine A, Vibeke Scott og Love and Divine og viste samtidig lækre interiør ting under showet, smart og opfindsomt!

Showet bar selvfølgelig præg af sæsonens store trends som bl.a. er lag på lag, blomstrede kjoler, sæt, kimonoer, fede sneakers, loafers, strik og skønne skarpe farver som bl.a. gul, pink og rød, jeg er vild med forårets mange trends og trenden med at mixe på kryds og tværs. Det skal jeg selv blive meget bedre til og har faktisk fået et par farverige styles i garderoben. Tro det eller ej, dem glæder jeg mig til at vise jer.

BUTIK A9CO

A9co og Rumklang havde teamet op med Bellisblomster, som virkelig laver de smukkeste buketter, som jeg nogensinde har set. Se bare den smukke brudebuket på billeder her over – WAUW!  Jeg skal helt sikkert forbi butikken når jeg engang kommer til Sæby igen. Modellernes hår var sat af Lisbeth Kristensen og matchede det ene fine sæt efter det andet.

BUTIK A9CO BUTIK A9CO

Efter showet gav både Rumklang og butik A9co 20% på alle vare  – desværre blev det ikke til meget shopping den dag, da klokken var mange vejret var dårligt og vi havde en lang hjemtur, jeg fandt som sagt en hel masse lækre forårs styles, som jeg gerne vil have fat i og derfor skal jeg helt sikkert  også forbi A9cos fine butik ( Vestergade 41 9300 Sæby) igen inden længe. A9co har den lækreste butik, i de fineste lokaler og hvis du skal forbi Sæby kan jeg varmt anbefale jer at besøge butikken hvor Nicoline og Anita står klar til at hjælpe med godt humør.

Og når du så alligevel er i Sæby, så bliver du nødt til at besøge Rumklang også – de har masser af unikke ting til boligen, som man ikke ser i alle andre butikker  fine spejle, lækre puder og skønne lysestager. Jeg kunne bruge mange timer her og skal helt sikkert tilbage når vi får renoveret huset..

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.