BEAUTY

DENNE MÅNEDS GOODIEBOX “LA PARISIENNE”


LA PARISIENNE
Jeg elsker den tid på måneden hvor Goodiebox kommer ind af døren, det er altid så spændende at se hvad der gemmer sig i de fine mørke æsker. Jeg har virkelig set frem til at dele denne måneds Goodiebox med jer, denne måned findes der to forskellige udgaver af Goodieboxen, hvor man som medlem selv har kunne bestemme, hvilken udgave man ville modtage.

De to udgaver er La Parisienne, som jeg har valgt og The New Yorker. Forskellen på disse to er egentlig bare lipglossen, som i mit tilfælde er elegant rød farve, hvor i mod New Yorker boksen har en nude farvet.

Boksen indeholder i denne måned 5 produkter, hvoraf 3 af dem er fullsize.

Laritzy Cosmetics, NUE palette, Vejl. udsalgspris 310 kr. (FULLSIZE)
Jeg elsker øjenskygge paletter og denne har mange fine jordfarver, hvilket jeg fortrækker. Jeg bruger ikke øjenskygge til hverdag og har derfor ikke haft mulighed for at prøve den endnu, men jeg er sikker på jeg bliver rigtig glad for den fine palette.

Manna Kadar, Liplocked Priming Gloss Stain, Siren, Vejl. udsalgspris 150 kr. (FULLSIZE)

Miqura, Premium Bubble Mask, Vejl. udsalgspris 59 kr. (FULLSIZE)

Benefit, Hoola Bronzer, Vejl. udsalgspris 305 kr. for 8 g (i boks 3 g).

Origins, Ginzing Refreshing Eye Cream, Vejl. udsalgspris 245 kr. for 15 ml (i boks 5 ml)
Jeg har længe gerne ville prøve produkter fra Origins, efter stor hype i min veninde kreds – denne lille øjencreme virker spændende og jeg glæder mig til at prøve den. Den skulle efter sigende reducere mørke render under øjnene, så den lyder jo helt fantastisk!

Boksen kan bestilles i perioden 21. feb – 15. marts og har en samlet værdi på 660,50 kr. og koster som altid 169 kr. inkl. fragt. Boksen kan bestilles lige HER, det er jeg sikker på at i ikke vil fortryde!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.