Follow:
TRAVEL

HOTEL GULDSMEDEN – EN OASE MIDT I KØBENHAVN

Hotel guldsmeden

Skjorte: Zara // Jeans: VRS // Støvler: Vagabond //

Okay, det her er måske et af de vildeste hoteller i København, Hotel Guldsmeden (Webside HER) er en oase midt i storbyen, som mest af alt minder om et sted i sydens sol. Hotellet er ret hypet og er blevet vist en del på de sociale medier, da hotellet ofte danner ramme om div. events og begivenheder i København, hvilket er med stor forståelse. Hotelværelserne er nemlig bygget op omkring den lækreste opvarmet pool, som indbyder til en dukkert, eller et glas kølig vin i poolbaren, eller en slapper på en af de fine store solsenge.

Der hænger planter ned fra loftet, i forskellige højder og størrelser – lamper og lys for at skabe den helt rigtige stemning og man føler på ingen måde at man er midt i en stor by. Her er roligt og afslappende og hotellet er det perfekte valg for en Getaway.Om aftenen tog vi ud for at spise Italiensk og drak en masse vin, det kan i læse om i indlægget: MOTHER RESTAURANT – Økologiske havvands og surdejspizzaer. I andledningen af vores tur havde jeg købt ny flot kjole, som jeg viser frem i indlægget: GIRLS NIGHT OUT – GESTUZ GULD KJOLE OG KNÆLANGE STØVLER.

Da vi kom hjem på hotellet trængte vi til at lave lidt sjov og ballade, og vi valgte derfor at hoppe i badetøjet og tage en aften dukkert i den opvarmede pool. Det var så sjovt og lækkert, vi grinede og pjattede og blev i poolen helt ind til rengøringspersonalet kom og hev os op….. Derefter hentede vi et par glas Cava og kravlede under dynen med en god film, som afslutning på en god og spændende dag, som jeg vil komme meget mere ind på i et andet indlæg… Jeg er simpelthen så langt bag ud med alle mine indlæg lige for tiden…..

Hotel guldsmeden

Hotel guldsmedenMåltider kan nydes i restauranten på øverste etage, her nød vi en lækker økologisk morgenbuffet med udsigt udover København. Jeg kan varmt anbefale Hotel Guldsmeden, hvis indretning er en oplevelse i sig selv- allerede fra man træder ind i receptionen bliver man mødt af vintage Louis Vuitton tasker i massevis, rustikke møbler, skindtæpper og fede nips ting og sådan forsætter det. Elevatoren er betrukket med koskind, planter hænger ned fra loftet alle steder og på taget finder du oven i købet også en spa afdeling. Hotellet har den helt rigtige atmosfære om man har nærmest ikke lyst til at forlade hotellet. book dit næste hotelophold HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Lille My

  Det ser virkelig lækkert ud <3

  14. marts 2018 at 8:35
 • Reply Eline Tychsen

  Seriølle jeg må og SKAL bo der en gang! Shit det ser nice ud!!! 😀

  14. marts 2018 at 9:40
 • Reply To liv

  Wow hvor ser det lækkert ud og flotte billeder du har taget ???

  15. marts 2018 at 13:56
 • Reply Linda Nazila // The Beauty Inside

  Hvor er der bare smukt 🙂

  15. marts 2018 at 19:58
 • Reply Camilla

  Man har ikke rigtig kunne undgå at lægge mærke til Hotel Guldsmeden, hvis man har været på Instagram den sidste måneds tid. Det ser simpelthen så lækkert ud, og jeg vil helt sikkert overveje at overnatte der, hvis jeg skal tilbringe en nat i København engang (:

  16. marts 2018 at 9:13
 • Reply Julie Mænnchen

  Ser så lækkert ud! 🙂 Jeg har kun besøgt de “almindelige” Guldsmeden hoteller, men dette ser så fint ud 🙂
  Og så har de bare byens bedste hotelmorgenmad <3

  18. marts 2018 at 15:53
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.