Follow:
FASHION

UGENS PLANER OG MIT NYE FINE UR FRA OLIVIA BURTUN


OLIVIA BURTUN
OLIVA BURTuN UR FORHANDLES HOS DITUR.DK

Sikke en skøn morgen, det er ikke tit jeg siger det på en mandag. Men Clara har for første gang længe sovet hele natten og helt til 6.30 – det sidste lange stykke tid har hun været frisk allerede kl. 5.00, det er en tand for tidligt, hvis i spørger mig. Solen skinner og man kan ikke andet end være glad i dag, for jeg går en rigtig spændende uge i møde. Jeg skal til event i aften, et event Eline og jeg har planlagt gennem Aalborg Bloggers. Event igen onsdag inde i byen, i forbindelse med åbning af en ny butik og til Aalborg Award på lørdag, i selskab med Linda.

Jeg vil lige vise jer mit nye flotte ur frem, det er fra Olivia Burton, som er et britisk brand som egentlig er mest kendt for deres blomstrede urskiver, men også har et sortiment som er mere klassisk og neutralt, som uret jeg har valgt. Modellen jeg har her hedder Big Dial Black, og et et feminint og klassisk ur, med et yderest elegant udtryk. Jeg elsker som sagt sort og den jeg er helt vild med kombinationen af klassisk sort  tilsat det moderne og feminine rosa guld. Uret her koster kun 895 kr. hvilket jeg synes er en super fin pris for et ur. Jeg er ved at have en ret lækker samling af ure og jeg mangler virkelig en smart måde at opbevare dem på, derfor har jeg tænkt på at bestille en fin urboks, så jeg nemt kan se og holde styr på mine ure.

OLIVIA BURTUN

Jeg bliver simpelthen også nødt til at slå et slag for min smukke strik, som er fra Danske iSay, jeg har levet i den hele weekenden, hvor vi var på weekendtur til Fyn med familien. Den er så fin og lækker i kvaliteten, helt perfekt til det danske forår, som forhåbentlig er på vej.

Rigtig god mandag til jer alle!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Michelle Elenee

  Ohh, I love this watch so much. Looks so pretty and has some beautiful details

  Wish you a lovely Monday

  Michelle
  http://twenty7bymichelle.com/influencer-meet-up-in-aalborg/

  19. marts 2018 at 9:02
 • Reply Emilie Ildstein

  Jeg ELSKER dit nye ur!?

  19. marts 2018 at 9:10
 • Reply Camilla

  Virkelig flot ur <3

  19. marts 2018 at 9:17
 • Reply Eline Tychsen

  Hvor er dit ur smukt!
  Og GLÆDER mig til at se dig senere <3 Det er ALT for længe siden 😀

  19. marts 2018 at 11:33
 • Reply Katrine mørk

  Ej hvor er det ur bare fint! Er vild med romer tallene 🙂

  19. marts 2018 at 17:13
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.