Follow:
OUTFIT

GÅRSDAGENS EVENT I NY FORÅRSKJOLE FRA DANSKE ISAY

isay

KJOLE: ISAY // BÆLTE: GUCCI // STØVLER: NELLY // JAKKE: H&M TREND // SOLBRILLER: CÉLINE // TASKE: GUCCI   // ØRERINGE: HVISK

I går var jeg til event med Minmorsbutik.dk, et event Eline og jeg havde arrangeret gennem Aalborg Bloggers, det var en super aften med masser af inspiration, shopping med rabat og lækker mad fra Karma Sushi. Jeg vil komme meget mere ind på eventet i et andet indlæg, for jeg har fået knipset så mange fine billeder derfra og ikke mindst fået shoppet alt for meget til lille Clara, som fylder 2 år i næste måned!!

isay

isay

isay

Jeg havde taget min nye fine kjole på fra det danske brand iSay, den har korte ærmer og derfor valgte jeg at tage min blazer over med et bælte i taljen, for at gøre looket en tand mere klassik. Kjolen er så fin og er i en af forårets fine farver marineblå, en farve jeg har haft rigtig svært ved at bruge – men faktisk er blevet rigtig glad for. Jeg har fået så mange komplimenter på den og jeg kan kun anbefale jer den til forårsgarderoben, den er så let og lækker at have på. Mærket iSay forhandles bl.a. hos Miinto.dk  og på iSays egen hjemmeside.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Lille My

  Du ser fantastisk ud <3

  20. marts 2018 at 11:46
 • Reply Mama Brown

  Fantastiske outfit – du har stylet det så fedt! 🙂

  21. marts 2018 at 8:33
 • Reply Eline Tychsen

  Du er så smuk, og ELSKER virkelig bæltet i taljen – det ser så stjerne godt ud!
  Og Clara bliver så fin i alle de ultra nuttede sager du fik købt til hende 😀

  21. marts 2018 at 8:50
 • Reply Emily

  Hvor ser du smuk ud! 🙂

  21. marts 2018 at 16:59
 • Reply simone

  Fin kjole! <3

  21. marts 2018 at 17:25
 • Reply Ea

  Virkelig lækkert outfit! Jeg er vild med kjolen 🙂

  21. marts 2018 at 19:06
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.