AALBORG

PRE-OPENING AF VILA BUTIK I AALBORG – SPAR 25 % PÅ ALT

Vila butik Vila butik


I dag var jeg inviteret til Pre-Opening af den nye Vila butik i Aalborg, Bispensgade, sammen med en masse andre af Aalborgs søde bloggere. Jeg var meget overrasket over hvor stor og fin butikken er blevet, de store lokaler danner ramme om en masse lækre lækre style, som du kan friske din forårsgaderobe op med.

Butikken åbner i morgen (torsdag) kl. 8.00 og der er rig mulighed for at gøre gode køb og blive ekstra forkælet. Vila giver nemlig 40% på alle vare til de første 10 i køen og 25% til alle andre som møder op denne dag. Er du en af de første 50 købende kunder, får du en lækker Goodiebag. Butikken har åbent helt til kl. 20.00 så der er rig mulighed for at shoppe løs hele dagen. 

Vila butik


Vi blev forkælet med mousserende vine, jordbær, kager fra La Bonta, chokolade og flødeboller fra Summerbird. Virkelig lækkert og ikke mindst smukt at se på. Stemningen blandt bloggerne var god, vi hyggede, grinede og shoppede løs af de mange fine forårstyles.
Jeg kom hjem med en lækker tyrkis strik, en farve jeg normalt ikke ville købe. Men den er simpelhen så flot og jeg glæder mig til at vise jer den og håber og er næsten sikker på at jeg kommer til at elske farven.

Vila butik


Jeg takker for invitationen og vil anbefale jer alle at tage ind i den smukke butik, som udover fine styles, har en masse lækker accessories i form af tasker, smykker, solbriller  m.m. butikken er desuden indrette med lækre store stativer, som gør det nemt at overskue udvalget, grønne planter og fint nips.

Ses vi til åbningen i dag?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.