BEAUTY

Purple Lavender en ny skønhedsserie fra UrtekramPurple Lavender

URTEKRAM PURPLE LAVENDER – FORHANDLES HER

Urtekram er et af mine favorit brands inden for økologisk hudpleje. Jeg elsker det bedre produktsortiment, deres duft- og ingrediensunivers og ikke mindst prisen, en tilpas lav pris, hvor vi alle kan være med.Urtekram har netop lanceret en ny serie kaldet Purple Lavender, en serie bestående af: Shampoo, Conditioner, Showergel, Bodylotion, Body Oil, Body Scrub, Cream Deo, Hand Soap Liquid, Hand Cream og Soap Bar.

Jeg har været så heldig at fået et par af de skønne nyheder inden af døren til test og anmeldelse. De nye produkter er fremstillet med egne botaniske lavendelekstrater og æteriske olier og dufter helt fantastisk. Jeg har fået et eller andet for lavendel og har tidligere skrevet om min kærlighed til lavendel olie og de mange gode egenskaber i indlægget: OLIE TIP – WELEDA LAVENDEL RELAXING BODY OIL”

Body Scrub pris: 58 kr. for 150 ml.
Jeg ville ønske jeg var bedre til at bruge en bodyscrub for sådan en kan virkelig gøre underværker. Denne med lavendel blødgør og fugter normal og tør hud. Den skal bare påføres og massér ind i fugtig hud, jeg gør det mens jeg står under bruseren og skyller efter med vand.

Purple Lavender

Bodylotion pris: 58 kr. for 245 ml.
Jeg bruger for det meste Urtekrams body lotion  og derfor var det også et oplagt valg for mig, at teste nyheden med lavendel. Det er den perfekte bodylotion til normal og tør hud. Cremen trænger hurtigt ind i huden, så du efter kort øjeblik kan hoppe i tøjet. Jeg har meget tør hud og synes ikke denne med lavendel er ligeså effektiv som fx. den med Aloe vera. Men duften er tilgengæld helt igennem fantastisk.

Purple Lavender

Body Oil pris: 87,25 for 100 ml.
Et af mine favorit beautyprodukter er olie, det skyldes måske min ofte tør hud og tørre hår. Denne lavendel olie fra Urtekram indeholder broccolifrøolie, mandelolie og jojobaolie, som er med til at fremme hudens naturlige fugtbalance. Olien dufter helt igennem fantastisk og er en keeper på badeværelseshylden hvis du spørger mig!

Vidste i at lavendel er kendt for sin beroligende virkning på krop og sjæl? Den skulle kunne hjælpe på spændinger, stress, ømme muskler og søvnproblemer hos både børn og voksne. Jeg bruger selv olien hver aften inden jeg skal i seng, jeg synes den virker dejlig beroligende og som et ekstra plus vågner jeg op med en lækker blød hud.

Urtekrams nye Purple Lavender serie og deres mange andre produkter forhandles bl.a. hos Billigvoks.dk, som har et virkelig stort og spændende sortiment.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.