AALBORG,  MOMMY LIFE

EVENT MED MIN MORS BUTIK + EN LÆKKER RABATKODE

Mandag var en dejlig dag, Eline og jeg hostede et event i forbindelse med vores arbejde hos Aalborg Bloggers for Minmorsbutik.dk, i Frederikshavn.

Butikkens ejere Pernille og Christina, brænder virkelig for deres arbejde og ikke mindst deres butik og det mærkes tydeligt, når du træder inden for. Pigerne er smilende, hjælpsomme og i mødekommende. Butikken er stor, lys og fyldt med masser af lækre mærker, inden for tøj, sko, accessories, interiør og bamser.

Christina bød velkommen og fortalte hvordan de startede Min mors butik op, lidt som en hobby-webshop og nu som en fuldtidsbeskæftigelse, med to butikker og en virkelig lækker webshop.

Christina og Pernille havde teamet op med Lene Albeck, som ejer New1Agency, (tidligere ejer af Olgas oldebørn, som man nok kender hvis man er fra Aalborg)  Hun kom for at fortælle om mærket Cóndor, et mærke som specialisere sig indenfor strømper og strik og jeg fik da også købt lidt lækre strømper med hjem til Clara, for de er virkelig fine og i de bedste kvalitet.

SPAR 25% MED KODEN: Liselotte25

Mens vi shoppede havde Karma Sushi sørget for lækker Sushi, de laver uden tvivl det lækreste og ikke mindst smukke sushi og der var nok til alle!

Bellis blosmter havde stået for pynt i form af smukke buketter, jeg elsker deres stil og lidt utraditionelle måde at binde buketter på og jeg ville elske at have så smukke buketter stående fremme i min stue. Bellis blomster leverede også blomster, da jeg tidligere på måneden var til event med Butik A9co og Rumklang

Ballon nord kendte jeg ikke noget til før mandag. De stod for at pynte butikken med balloner, på en sjov og anderledes måde. Helt sikkert et firma jeg vil benytte mig af næste gang jeg skal holde fest!

SPAR 25% MED KODEN: Liselotte25

Min mors butik har et stort udvalg af tøj til både drenge og piger i alderen 0-14 år. Du finder bl.a. mærker som Marmar, Levis, by Clara, Design Letter, by Klipklap, Calvin Klein, Angulus og mange, mange flere. Da vi besøgte butikken var den fyldt op med alle de skønne SS18 nyheder og jeg kan love jer for der er meget fint. I kan se alle nyhederne på deres hjemmeside.

Jeg kunne snildt have købt hele butikken, jeg er på mange måder blevet nærig når det kommer til at shoppe til mig selv, men når det kommer til at shoppe nyt til Clara har jeg nærmest ingen grænse.
Derfor kom jeg også hjem med en jakke, 2 par bukser, strømper i massevis, sandaler, en kjole og self. en Jellycat. I skal nok få det hele at se inden længe. Vi fik en lækker Goodiebag og shoppede self. med en god rabat, som i også kan få glæde af: Liselotte25, giver nemlig 25% på alt – i kan shoppe lige HER

SPAR 25% MED KODEN: Liselotte25

Min mors butik, er en butik for dig som elsker at shoppe lækkert tøj og tilbehør til dine børn, til dig som elsker god service og til dig som elsker at blive inspireret.

Vi havde den dejligste aften, i godt selskab og smukke omgivelser, og vi fik desuden lavet en video fra eventet, den kan i se lige HER

Rigtig god weekend.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.