FASHION,  Outfit

LauRie anvender ingen sundhedsskadelige kemikalier i deres produktion


LauRie

LauRie

Bluse: LauRie Rome // Støvler: Primark // Taske: Chanel // Solbriller: Celine // Bukser: LauRie Laura// Øreringe: Lolas Love

God morgen piger, er det ikke dejligt som solen skinner, man kommer jo helt i forårshumør! Jeg har haft lidt tekniske problemer med bloggen her i weekenden og har derfor desværre ikke kunne opdatere, som jeg plejer.  Jeg har haft en skøn weekend, jeg har nemlig været til Aalborg Awards, hvor jeg heppede på min veninde Linda og hendes butik, en sjov aften med for meget vin og hovedpine det meste af dagen i går.

Tidligere på ugen var jeg til Pre-opening hos Vila i Aalborg og i den forbindelse, havde jeg taget min nye bluse og bukser på, fra det danske brand LauRie. Et brand, som jeg tidligere har set meget som et “mor-brand”, men det har ændret sig, i takt med at de er i fuld gang med at rebrande sig og har lavet en række styles som tiltaler den lidt yngre målgruppe og det har de virkelig gjort godt!

Blusen her, er i det fineste silkelignende materiale og har desuden de fineste detaljer på ærmerne. Satin-kvaliteten giver den et eksklusivt look, som gør blusen anvendelig til både hverdag med jeans og fest, med en nedersel og stiletter.

Bukserne er uden tvivl de bedste og ikke mindst behagelige, jeg nogensinde har haft. De har stretch så de tilpasser sig kroppen og højtaljede så maven gemmes væk, et ekstra plus for mig som stadig kæmper med de sidste graviditets kilo. Jeg overvejer helt sikkert om jeg skal have dem i andre farver også!

LauRie

LauRie

LauRie

Tænker du over om dit tøj indeholder sundhedsskadelige kemikalier?

Det kommer nok ikke som et chok for de fleste, at tøjindustrien skaber en masse forurening på vores planet. Det er desværre langt fra alle virksomheder, som tænker over den forurening de skaber og efterlader efter sig. Men her i Danmark, går LauRie forrest og er det første kvindelige brand, som modtog Oeko-Tex 100 certifikatet, tilbage i 2016. (Oeko-Tex 100 certifikatet, er verdens førende test- og certificerigssystem for tekstiler)

Du kan derfor være 100% sikker på at alt tøj fra LauRie er testet fri for sundhedsskadelige kemikalier, der kan mistænkes for at være allergi- og/eller endnu værre kræftfremkaldende. LauRies anvender ingen skadelige stoffer i deres tøjproduktion og det gælder alle dele, helt fra tråd, til knapper og til lynlås.

LauRie forhandles på deres egen hjemmeside og hos en række forhandlere landet over, bl.a. Miinto.dk, som jeg selv shopper en del hos.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk