Follow:
OUTFIT

LauRie anvender ingen sundhedsskadelige kemikalier i deres produktion


LauRie

LauRie

Bluse: LauRie Rome // Støvler: Primark // Taske: Chanel // Solbriller: Celine // Bukser: LauRie Laura// Øreringe: Lolas Love

God morgen piger, er det ikke dejligt som solen skinner, man kommer jo helt i forårshumør! Jeg har haft lidt tekniske problemer med bloggen her i weekenden og har derfor desværre ikke kunne opdatere, som jeg plejer.  Jeg har haft en skøn weekend, jeg har nemlig været til Aalborg Awards, hvor jeg heppede på min veninde Linda og hendes butik, en sjov aften med for meget vin og hovedpine det meste af dagen i går.

Tidligere på ugen var jeg til Pre-opening hos Vila i Aalborg og i den forbindelse, havde jeg taget min nye bluse og bukser på, fra det danske brand LauRie. Et brand, som jeg tidligere har set meget som et “mor-brand”, men det har ændret sig, i takt med at de er i fuld gang med at rebrande sig og har lavet en række styles som tiltaler den lidt yngre målgruppe og det har de virkelig gjort godt!

Blusen her, er i det fineste silkelignende materiale og har desuden de fineste detaljer på ærmerne. Satin-kvaliteten giver den et eksklusivt look, som gør blusen anvendelig til både hverdag med jeans og fest, med en nedersel og stiletter.

Bukserne er uden tvivl de bedste og ikke mindst behagelige, jeg nogensinde har haft. De har stretch så de tilpasser sig kroppen og højtaljede så maven gemmes væk, et ekstra plus for mig som stadig kæmper med de sidste graviditets kilo. Jeg overvejer helt sikkert om jeg skal have dem i andre farver også!

LauRie

LauRie

LauRie

Tænker du over om dit tøj indeholder sundhedsskadelige kemikalier?

Det kommer nok ikke som et chok for de fleste, at tøjindustrien skaber en masse forurening på vores planet. Det er desværre langt fra alle virksomheder, som tænker over den forurening de skaber og efterlader efter sig. Men her i Danmark, går LauRie forrest og er det første kvindelige brand, som modtog Oeko-Tex 100 certifikatet, tilbage i 2016. (Oeko-Tex 100 certifikatet, er verdens førende test- og certificerigssystem for tekstiler)

Du kan derfor være 100% sikker på at alt tøj fra LauRie er testet fri for sundhedsskadelige kemikalier, der kan mistænkes for at være allergi- og/eller endnu værre kræftfremkaldende. LauRies anvender ingen skadelige stoffer i deres tøjproduktion og det gælder alle dele, helt fra tråd, til knapper og til lynlås.

LauRie forhandles på deres egen hjemmeside og hos en række forhandlere landet over, bl.a. Miinto.dk, som jeg selv shopper en del hos.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Lena - Lelife.dk

  Sikke nogle lækre bukser og outfit ❤️ Jeg har ikke tidligere tænkt særlig meget over, at undgå sundhedsskadelige kemikalier i tøj, men tænker meget over det nu. Både for min egen skyld, men også for miliøets ???

  26. marts 2018 at 17:26
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Det har jeg heller ikke selv, men de seneste par år er jeg begyndt at tænke mere og mere over det. Håber flere mærker følger trop, så vi kan shoppe med god samvittighed”

   27. marts 2018 at 14:02
 • Reply Mama Brown

  Jeg elsker billederne, og du var så lækker i det outfit – nu var jeg så heldig at opleve dig i det 🙂
  Jeg elsker også bæredygtigheden i deres tøj – det er dét, verden har brug for! Fed styling, smukke! 🙂

  27. marts 2018 at 12:19
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg ELSKER de her billeder – og du var så helt igennem smuk i det outfit ??

  27. marts 2018 at 13:10
 • Reply Lullumut

  Wauw, hvor er du lækker! Håber jeg selv bliver en hot mamma som dig en dag! :-* Bukserne sidder så godt. Jeg synes, det er skønt, når brands laver lækkert tøj og stadig tænker på miljøet. Cool 🙂

  27. marts 2018 at 13:41
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Tak søde Louise <3
   Du er da allerede e hot Mama.Bukserne er helt perfekte og passe til min store numse og lår, uden at stramme og genere!

   Jeg er helt enig, flere af de brands TAK! <3

   27. marts 2018 at 14:00
 • Reply Emma

  Jeg er helt vild med blusen, den ser så lækker ud!

  28. marts 2018 at 8:46
 • Reply Lille My

  Du ser fantastisk ud! <3

  2. april 2018 at 13:52
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.