Follow:
BEAUTY

GOODIEBOX DANISH BEAUTY AWARD, HVILKET PRODUKT ER DIT FAVORIT?GOODIEBOX DANISH BEAUTY AWARD 169 KR. BESTILLES HER

Denne måneds Goodiebox, er virkelig lækker hvis i spørger mig, måske endda en af de bedste jeg har modtaget og jeg har efterhånden fået en del, se bare HER!

Danish Beauty award er lige om hjørnet og derfor er temaet i boksen også Danish beauty award og med fokus på Goodiebox prisen. Som meldlem kan man nemlig stemme på sit favoritprodukt og det skal gøres på linket HER

Denne måned er hele 4 ud af 5 produkter fullsize.

Zenz, No. 03 Treatment Pure (Fullsize) 295 kr.: Jeg har tidligere prøvet deres shampoo, som virkelig var lækker – det eneste minus ved den var duften, jeg er på inge måde fan at duften af peppermynte, føj! Derfor får min gravide veninde denne hårkur af mig – Zenze er nemlig allergitestet og svanemærket og kan derfor bruges af alle!

Rodial, Dragon’s Blood XXL Lip (Fullsize) 240 kr. :
Jeg er kæmpe fan af Rodials produkter og blev derfor også virkelig glad, da jeg så at boksen indeholdte et produkt fra Dragon Blood serien. Denne lip-plumper giver naturligt større læber med bl.a. ingredienser fra Chili. Jeg har længe drømt om en større overlæbe især, så jeg glæder mig til at prøve den.

Comme Deux, Serum Booster (Fullsize) 250 kr.:
En serum fra Goodiebox eget mærke, tidligere modtog vi ansigtsmasken og nu en serum. Jeg er spændt på at prøve den, man modtager enten den gule som jeg gjorde eller den lyserøde.

Carven Parfume 395 kr. for 30 ml (i boks 10 ml)
Jeg kan ikke skjule min begejstring for Carvens vidunderlige parfume univers og har skrevet om min kærlighed til brandet HER og HER. Denne parfume er med Rollerball og er derfor nem at have med i tasken.

Jorgbé håndcreme (Fullsize) 148 kr. :
Er et mærke jeg længe gerne har ville teste, men aldrig fået prøvet. Håndcreme kan man aldrig få for mange af, slet ikke når man har må børn og vasker hænder mange gange i løbet af en dag. Håndcremen indeholder bl.a. A og E-vitamin der i kombination med hvid te-ekstrakt giver øjeblikkelig beskyttelse til hænderne, fik jeg nævnt at jeg er fan?

Hvem skal have din stemme?

Jeg er stadig i tvivl om min stemme skal gå til Carven for deres helt igennem fantastiske parfumer eller om den skal gå til Rodial – Hvilket produkt vil i stemme på? Din stemme skal være afgivet inden d. 9. april 2018

Husk at Goodiebox Danish Beauty Award, kan bestilles HER til 169 kr. inkl. forsendelse og har denne måned en værdi af 1092 kr.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eline Tychsen

    Min stemme går uden tvivl til Rodial 😀 Synes deres produkter er helt igennem geniale – og vil utrolig gerne også prøve deres Lip plumper 😀

    31. marts 2018 at 7:20
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.