FOOD,  INTERIOR

PÅSKEHYGGE PÅ HØJTPLAN, LIDT OM KAFFE OG ET FINT STEL


påskehygge

Termokande: Kähler // Platte: Kähler // Kopper: Kähler // Kaffe: Gevalia // Flødeboller: Summerbird

Godmorgen skønne piger, jeg håber i har haft en dejlig påske? Det har vi, vores kalender har været helt booket med påskehygge bl.a. en tur til Sverige med min veninde Maria for mit vedkommende og 3 x påskefrokoster med vores familier. Oven i det har vi næsten pakket hele vores hjem sammen og er snart klar til at påbegynde renoveringen af vores hus. Puha, vi har ikke haft meget tid herhjemme til afslapning og i morgen starter en ny travl uge.

Den smukke termokande er fra Kählers hammershøi serie og er helt ny på markedet, er den ikke bare pæn? Jeg elsker virkelig Kählers Hammerhøi serie, fordi den er klassisk og kan mixes og kombineres på kryds og tværs og keramik er jo simpelthen det hotteste lige nu, hvad enten man er til det enkelte og klassiske som os herhjemme eller til retrodelen som findes i div. genbrug.

Termokanden findes også i andre farver og koster kun 399 kr. jeg synes den er super elegant at have stående på kaffebordet og fungere super fint med den flotte Kähler tekande, som i har vist stor interesse for, når jeg har vist den frem her på bloggen og på min Instagram.

De lækre Kähler nyheder kan bla. købes hos Luxoliving

 

påskehygge

påskehygge

påskehygge
Tager du nogensinde på uventet besøg hos dine veninder eller familie?
Vi gør det yderst sjælden, måske fordi vi har valgt at bosætte os 20 min. kørsel fra vores familie og venner og derfor nemt kan køre forgæves. Men hvis vi er ude at køre ærinder, kan vi godt finde på at svinge ind forbi vores familier, i håb om at de er hjemme. Vi får heller ikke så tit uventet besøg, det skyldes måske også afstanden og det at vi altid har så travlt.

Gevalia har lavet to nye bønner, bl.a. Dark som er mørk intens, bønnerne er nøje udvalgt fra bl.a. Brasilien. Bønnerne er ristet mørkt for at frigøre alle aromaerne, som giver noter af bl.a. chokolade og bitterhed.  Hvis du som Sonni fortrækker en stræk og intens kaffe, er Gevalia Dark helt sikkert en kaffe for dig. 

Rigtig god solskins mandag til jer alle.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.