BEAUTY

Miss Sporty Makeup til billige penge, er netop lanceret i Danmark


Miss Sporty Makeup

Really Matte Lipgloss // Mono Eye shadow  // Pump Up Curved Mascara . // Instaglow highlighter  // Instaglow primer  //

I sidste  måneden fik jeg lov til at prøve en masse af Miss Sportys produkter og fik en snak med en af deres makeupartister, som fortalte mig lidt om brandet og det store sortiment, som bl.a. indeholder neglelak, pudder, mascaraer, øjenskygger og meget meget mere og bedst af alt til nærmest ingen penge!

Miss Sporty makeup er måske mest af alt et Teenagemærke, men kan bruges af alle, uanset alder. Hvis du ligesom mig godt kan lide at lege lidt med make up, i forskellige mærker og prisklasser og elsker at have neglelakker i mange forskellige farver, kan jeg altså anbefale jer at i tager et kig på Miss Sporty, som netop er lanceret i Danmark og forhandles i Matas butikkerne landet over.

En af favoritterne fra Miss Sporty makeup er klart de her lakker som ligger så flot på neglen, har holdbarhed i op til 14 dage og oven i købet kun koster 14 kr. pr. stk. Det giver altså rig mulighed for at shoppe en masse forskellige farver, så dine negle passer til humør og outfit. Jeg har allerede anskaffet mig 5 skønne farver, som i nok skal få at se i et andet indlæg.

Miss Sporty Makeup

Miss Sporty Makeup

Min andet favorit produkt fra Miss Sporty er den smukke highlighter. Highlighter skal være lysere end din egen hud, eller have et gyldent skær for at have den rigtige virkning og pas nu på – det er virkelig ikke pænt hvis man påføre for meget.

Her er mine bedste tip til anvendelse af highlighter:
– Highlighter skal ligges i øjenkrogen, for at lyse øjnene op.
– På næseryggen, hvis næsen ønskes smallere
– På kindbenet, over din blush for at fremhæve knoglestrukturen og for et mere friskt look.
– På amorbuen over læben, for at læben synes større.

Miss Sporty Makeup

Kender i til Miss Sporty og kan i ligesom mig godt lide at mixe dyre og billige make up mærker?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.