FASHION,  Outfit

Forårsfornemmelser + En lækker rabatkode til Chiquelle

CHIQUELLE


Chiquelle lancere dansk webshop

T-Shirt: Chiquelle Just a pearl // Nederdel: Zara // Støvler: Vagabond // Taske: Gucci // Ur: Olivia Burton //

Påskeferien er slut og hverdagen er godt i gang – jeg glæder mig over ugen er en dag kortere, for jeg er vildt træt oven på en påske, hvor vi  har haft planer stort set hver dag. Det har været lidt for meget for jeg føler faktisk slet ikke at jeg har fået slappet af.

I påsken, har jeg bl.a. været i Sverige med min veninde Maria, det har i måske set på min Instagram @Liselottea, mere om det senere – jeg nød en dag i godt selskab, med lækker mad, grin og masser af butikker. Den Svenske krone er lav lige nu og du kan derfor gøre virkelig gode køb. Jeg har tidligere lavet en video om Göteborg, den finder i, i indlægget:Fantastisk endagstur til Göteborg med Stenaline

Da vi var til påskefrokost ved mine forældre havde jeg min nye t-shirt på med perler fra Chiquelle, som netop har lanceret webshop i Danmark. Er den ikke fed? Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, brug koden New15 og spar 15% på hele dit køb hos Chiquelle, se det lækre udvalg på deres hjemmeside .

CHIQUELLE

CHIQUELLE

CHIQUELLE

I dag har vi været ude og kigge på ny sofa, vi har nemlig solgt næsten alle vores møbler og er nu på jagt efter nye – så hvis ved hvor man kan få en stor fed flyder, gerne grå med chaiselong, må i meget gerne sige til. Den skal kunne rumme mange mennesker.

God aften!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk