BEAUTY

IDUN MINERALS 3 NYE FLOTTE FORÅRS FARVER TIL HÆNDER OG FØDDER


IDUN Minerals

NYE IDUN LAKKER I FARVERNE OBSIDAN 79 Kr. // KALKSTEN 79 kr. // TURMALIN 79 kr.

Det er ikke længe siden jeg første gang fik kendskab til IDUNS skønne beautyunivers, det kan i bl.a. læse om i indlægget:LÆKKERT MAKEUP FRA SVENSKE IDUN“. IDUN er på kort tid blevet en favorit herhjemme, bl.a. pga. det fantastiske univers opbygget på højpigmenterede mineraler og valg af gode ingredienser, som gør at deres produkter kan anvendes af alle, selv folk med sensitiv hud. Jeg synes det er dejligt når brands tænker over indhold og ikke mindst produktionen af deres produkter.

Jeg har fået 3 skønne forårs farver, som jeg glæder mig til at dekorere mine negle med – Jeg er især vild med farven Obsidan, en smuk intens farve med perlemor effekt, som gør at den mørkefarve er super anvendelig til foråret. Turmalin og kalksten er begge lyse og smukke og jeg er helt sikker på at de vil gøre sig ekstra godt på et par solbrune hænder og fødder.

IDUN Minerals IDUN Minerals

IDUN Minerals langtidsholdbare neglelak er ikke blot dekoration til neglene men også yders plejende. Den mineralindholdsrige formular nærer og plejer neglene med bl.a. mandelolie. Lakkerne indeholder inden farlige ingredienser, som ofte ses i andre neglelakker – IDUN benytter sig nemlig af  “5-free” formularen og er desuden veganske!

Som et ekstra lille plus er lakkerne hurtigttørrende og pænt dækkende, så man ikke behøver flere lag for et flot resultat. Lakkerne forhandles bl.a. hos Matas og koster som sagt 79 kr. pr. stk.

Hvilken farve er din favorit?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.