Follow:
BEAUTY GIVEAWAY

VIND HÅRPLEJENYHEDER, OGX SHEA SOFT AND SMOOTH


OGX SOFT AND SMOOTH FORHANDLES BL.A. HOS MATAS

 

I samarbejde med mit favorit shampoobrand udlodder jeg den nye OGX Shea Soft and Smooth serie (bestående af 1 shampoo og 1 balsam) til en heldig følger, konkurrencen finder sted på min Instagram @Liselottea. Så skynd jer derover, vinderen findes allerede på søndag!

LÆS OGSÅ: OGX KUKUIOLIE TIL TØRT OG KRUSET HÅR

Den nye serie har den skønneste duft af kokos og sheabutter (Måske endda en snert af chokolade) og indeholder desuden også agave nectar. Serien er det helt perfekte kit til at gøre det triste og tørre vinterhår klar til forår og sommer! Shampooen og balsamen hjælper med at udglatte og blødgøre hårstråene, så håret ser friskt, silkeblødt og skinnende ud.

Jeg elsker OGX for:
– Deres valg af ingredienser
– Deres smukke farverige emballage
– Indeholder ikke silicone og sulfat
– Priser hvor vi alle kan være med
– Skønne dufte

Rigtig god weekend til jer alle, håber i får en skøn en af slagsen. Min weekend skal bruges på at pakke mere i flyttekasser og på at hygge med Clara – vi er nemlig alene hjemme det meste af weekenden og ja, så håber jeg self. på en hel masse sol og varme, nu trænger vi til ordentlig forårsvejr!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Det er bare nogle helt fantastiske produkter! Bruger dem selv! 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  6. april 2018 at 20:53
 • Reply Camilla Cecilie

  Lyder som nogle skønne produkter 🙂 god weekend

  7. april 2018 at 9:50
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.