FASHION,  Outfit

CHIQUELLE STRIK OG WEEKENDENS PLANER

STRIK: CHIQUELLE // STØVLER: VAGABOND // SOLBRILLER: CÉLINE // RING: CARRÈ // UR: SEEKER // TASKE: GUCCI

Jeg må indrømme jeg blev en smule skuffet, da jeg stod op i morges og himlen ikke var blå, skyfri og solen ikke skinnede. Øv, måske jeg bare havde misforstået vejrudsigten… Clara og jeg er alene hjemme hele weekenden, lige nu bor vi midt i kaos og rod – vi er nemlig ved at pakke hele vores hjem ned, så vi snart kan påbegynde renoveringen af huset. Det bliver et par hårde måneder, men er sikker på at det er det hele værd, når huset forhåbentlig står klar til indflytningen igen

Jeg har fornylig fået denne fine Chiquelle strik ind af døren, den er virkelig lækker og kan bruges som kjole – som jeg gør her. Selvom vi går foråret i møde, må vi bare erkende at vi bor i danmark, hvor vi har dårligt vejr største delen af tiden og derfor er en strik altid et godt køb. Den flotte Chiquelle strik kan vende begge veje, så det fine mønster enten er foran eller bagved.


SPAR 15% HOS CHIQUELLE

Chiquelle har netop lanceret ny dansk webshop, og i den forbindelse, har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer, brug koden New15 og spar 15% på hele dit køb hos Chiquelle, se det lækre udvalg på deres hjemmeside .

Udover den lækre oversize strik, som jeg har på her, viste jeg jer også den fine perle t-shirt i indlægget: “Forårsfornemmelser + En lækker rabatkode til Chiquelle, den har i vist stor interesse for både på Instagram og bloggen, og det kan jeg godt forstå for den er virkelig også fin.

I morgen skal jeg ud og vifte med flaget, jeg skal samle ind for Kræftens bekæmpelse. Som flere af jer ved, mistede jeg min elskede mormor til kræften i sidste måned, flere i min familie har være og er ramt af kræft og jeg synes det er vigtigt at hjælpe med det man nu kan. Derfor bruger min veninde og jeg et par timer i morgen, i en god sags tjeneste. I kan melde jer som indsamler HER (ikke reklame)

God weekend!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.