FOOD

Snackmover – sunde snacks direkte til døren hver måned

snackmover

snackmover

(Boksen er gammel og indholdet er skiftende fra måned til måned)
SNACKMOVER BOKS 189 KR. BESTIL DIN BOKS HER

Med bikinisæsonen lige om hjørnet, vil jeg gerne dele dette smarte koncept med jer, igen. Jeg har tidligere skrevet om Snackmover i indlægget: SUNDERE OG LÆKRE SNACKS HVER MÅNED!

Jeg vil virkelig gerne leve sundt, tabe mig og træne. Men samtidig vil jeg gerne spise en masse lækre sager. Mit overskud er desværre ikke til træning i hverdagen, med en ombygning af huset hængende over hovedet og en meget hård periode, vi netop er kommet igennem.

Trangen til snacks og søde sager, den er der altid og især når klokken nærmer sig 14 og 20 sker der et eller andet i mit hoved og jeg har brug for ny energi, noget sødt eller salt. Derfor er det godt at der efterhånden findes et hav af sunde snacks på markedet. Med en boks fra Snackmover, (boksen bestilles her) er det meget lettere ikke at snuppe chokoladebareren eller vingummiposen i skabet, for her får du nemlig tilsendt en boks med min. 8 snacks (10 snacks hvis du gider anmelde din boks på hjemmesiden)

Snackmover fungere som er et abonnement, hvor du hver måned får tilsendt en kasse med lækre sunde snacks i (På samme måde som fx. Goodiebox.) du kan spare penge på at bestille sammen med din kæreste, veninde eller hvis du bestiller en boks til dit barn. Smart ikke?

Clara har tidligere modtaget børneboksen, som jeg nævnte i indlægget: sunde og lækre snacks til de mindste, sendt direkte til dørenog når hun bliver lidt ældre regner jeg med vi skal have fast abonnement på  den (den kan i bestille lige her) Miniboksen indeholder min. 6 sunde snacks til dit barn, som du enten kan bruge som fredagsslik, eller som lækkerier i madpakken. Boksen til børn koster kun 139 kr.

snackmover

Den som kender mig ved at jeg elsker popsorn, derfor var disse crunch corn fra Proper virkerlig også et hit herhjemme. Det samme var de økologiske vingummies, fra Magic Forest. Heldigvis for mig er Sonni ikke så glad for sunde alternativer, så jeg har kunne nyde boksen mere eller mindre for mig selv. Boxen koster 189 kr. all incl. og der er ingen binding. Bestil din første snackmover box lige HER

Et lille tip til alle jer mødre derude, Snackmover laver også en box kaldet

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk