Follow:
BEAUTY

En sensuel nyhed fra Carven Parfume “Dans Ma Bulle”


Carven Parfume

Carven Parfume “Dans Ma Bulle” 50 Ml. 575 kr.

Bedst som jeg troede min kærlighed til Carven parfume ikke kunne blive større, blev jeg introduceret for det nyeste skud på stammen, Carven “Dans Ma Bulle”. En duft til de nysgerrige og modige piger, som ved hvordan man kombinere afslapning med ægte Parisisk Chic!

Det er faktisk rigtig svært at beskrive en duft, for dufte skal jo opleves. Eksperterne bag parfumen siger at den nye Carven parfume er et koncentrat af friskhed, fantasi og sensualitet.

Carven Parfume

Top noterne i den nye parfume er en blanding af frisk Litchi frugt, rose kombineret med min favorit blomst Pæoner. Mens hjertet af duften er en kombination af søde sukkermandler, heliotrop og jasmin blomster, samt et touch af vanilje. Alt i alt en sød og frisk duft, som jeg forelskede mig med det samme.

Carven Parfume

Carven laver uden tvivl de mest fantastiske dufte og ikke mindst pæne og eksklusive falkoner, som er smukke at have stående fremme.

Læs også: Carven Paris-Seville en parfume som får mig til at drømme” og CARVEN eau De Toilette smuk og frisk duft”

Carvens parfumer forhandles bl.a. hos Magasin og hos Matas og jeg kan varmt anbefale jer at dykke ned i det fantastiske univers af forførende og ikke mindst spændende dufte og smukke falkoner, som stråler om kap og man ikke andet end drømmer om at have stående fremme på badeværelseshylden.

Carven “Dans Ma Bulle”, er et oplagt valg til mors dag, som er lige om hjørnet eller som forkælelse til dig selv, for hvornår har du sidst købt en ny duft?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Lullumut

  Uh, den ser pæn ud – og dine billeder er skønne som altid 🙂
  Jeg har faktisk ikke købt en parfume (eller fået en) i 100 år. Føles det som, haha. Jeg skar ned på parfume, da jeg fandt ud af, jeg var gravid, og nu glemmer jeg at tage det på. Det er jo ikke engang, fordi det tager lang tid at tage parfume på 🙂

  11. april 2018 at 14:19
 • Reply Eline Tychsen

  Og så er den bare SÅ pæn i indpakningen, at det næsten gør ondt <3 Som altid, smukkeste billeder søde <3

  13. april 2018 at 9:04
 • Reply Camilla

  Virkelig flotte billeder?

  13. april 2018 at 17:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.