AALBORG,  FASHION

MODESHOW MED STILKOMPANIGET X DESIGN AFFAIR

Stilkompaniget HER // Design Affair HER

Bedre sent end aldrig, er det ikke sådan man siger? Siden min mormor døde i sidste måned, har jeg mistet alt min energi (eller det sidste jeg havde tilbage). Derfor får i også først dette indlæg nu, i sidste måned var jeg nemlig til Modeshow med Stilkompaniget og Design Affair med min skønne blogveninde Linda. Modeshowet blev afholdt i Design Affairs fede lokaler og stemningen var høj, allerede da vi trådte ind i butikken.

Stilkompaniget Stilkompaniget

Vi startede ud med en lækker tapasanretning og alle gæsterne nød maden, hyggesnakkede og ventede i spænding på showet skulle gå i gang.

Showet var gennemført, modellerne så stjerne godt ud og tøjet var så fint og lækkert – Der var lavet kombinationer på kryds og tværs af materialer, farver og mønstre og jeg blev forelsket i det ene lækre sæt efter det andet. I pausen blev der delt fine præmier ud på biletterne, fra begge butikker og de heldige vindere så virkelig ud til at blive forkælet.

Jeg forelskede mig bl.a. i denne flotte Baum und Pferdgarten kjole ,som helt sikkert vil gøre det godt når foråret har tænkt sig at melde sin ankomst og denne smukke Plus Fine Kimono

Efter showet gav butikkerne 20 % på alt, så der var rig mulighed for at få fyldt garderoben og hjemmet op med skønne forårsfavoritter.

Stilkompaniget Stilkompaniget Stilkompaniget

 

Jeg vil varmt anbefale jer at smutte forbi Stilkompanigets hjemmeside og se alle de skønne forårsnyheder ,det er altså svært ikke at blive fristet – så er i advaret. God mandag til jer alle!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.