Follow:
FASHION

Hvad er du til onlineshopping eller shopping i fysiske butikker?


onlineshopping

Hvor shopper du tøj henne? Går du i det fysiske butikker, onlineshopper du? eller benytter du dig af begge muligeheder? Jeg må indrømme at jeg shopper største delen af mit tøj online, det gælder også sko og mange andre ting så som beauty, ting til Clara og meget mere….

Shop mine forårsfavoritter: 
Jakke: HER // Kjole: HER // Sneakers: HER // Taske: HER// Ørering: Hvisk

Onlineshopping er bare super nemt, når man som mig ikke er hjemme fra 7.15-17.00 hver dag. Jeg har desværre ikke tid til at shoppe i de fysiske butikker i hverdagen, selvom jeg elsker det. Størstedelen af mine shoppeture bliver derfor brugt foran computeren, gerne siddende i sofaen med netflix og et tæppe – det lyder rart ikke? På den måde, kan jeg nemlig shoppe når jeg vil og når jeg har tid. Tiden er oftest når Clara er langt i seng, madpakkerne er smurt og oprydningen er klaret.

Det der med onlineshopping er virkelig blevet let, mange onlinebutikker har oven i købet fri fragt og fri retur, og det er noget af det jeg vægter højest når jeg shopper på nettet.  Det smarte ved fri retur er bl.a. hvis man man som jeg svinger mellem 2 størrelser, kan man bestille begge størrelser hjem, beholde den jeg kan passe og returnere den anden. Smart ikke?

Spar penge ved at shoppe tøj online!

Der er ofte også mange penge a spare ved at shoppe på nettet. Man kan nemlig for det meste finde skønne rabatkoder til de forskellige webshops, hvis man gider bruge lidt tid på at søge eller oprette sig som medlem. Zalando giver fx. 100 kr. rabat hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev.

Jeg savner dog ind i mellem shopping i de fysiske butikker, og jeg vil heller ikke råde jer til at gøre alle jeres køb online, for vi skal også huske at støtte de lokale butikker ellers ender det med at vi ikke har flere fysiske butikker at shoppe i. Derfor kan jeg anbefale jer at shoppe hos webshoppen Miinto.dk, de har nemlig et super fedt koncept, hvor de samarbejder med fysiske butikker landet over og alt du finder på deres shop, bliver leveret fra forskellige mindre butikker fra hele landet. Det er altså virkelig smart, og derfor vælger jeg ofte at shoppe hos Miinto.dk, når jeg shopper online hvis de altså har det jeg søger.

BTW. er det ikke lkre forårsfavoritter jeg har fundet? Jeg er helt vild med den smukke kjole og til en pris på kun 299 kr. er det virkelig svært for mig ikke at klikke den hjem. Jeg synes virkelig den er fin med en rå jakke over, et par behagelige sneakers og store øreringe. Eller til sommer med et par sandaler til, hvad siger i, kan i fristes til at købe nyt tøj online?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Jeg er også til en blanding – nogle butikker køber jeg faktisk kun i fysisk – alene fordi jeg ved det har betydning at de har kunder for at kunne forblive åben. Eksempelvis Envii. Men er helt sikkert tilhænger af begge dele.
  Og jo, den kjole er SÅ flot!!!!

  17. april 2018 at 19:13
 • Reply Lille My

  Så fin kjole! 🙂

  Jeg shopper både online og i fysiske butikker, men nok mest online. Det er lidt en skam, er bange for at de fysiske butikker helt forsvinder med årene.

  18. april 2018 at 6:19
 • Reply Michelle Rønn Dyrmose Kristensen

  Der er virkelig enorme fordele ved det. Hvis jeg leder efter noget bestemt bruger jeg nettet da det er hurtigere og nemmere. Men leder jeg bare efter noget nyt tøj er det sjovere at gå i butikker 🙂

  18. april 2018 at 11:15
 • Reply simone

  Jeg shopper for det meste online, mest fordi det er super nemt og hurtigt, og så hader jeg bare at prøve tøj i butikkerne! ?

  18. april 2018 at 20:12
 • Reply Emilie Ildstein

  Jeg shoppede næsten kun online i flere år til jeg for et halvt år siden fik job i Vero Moda. Nu køber jeg det meste af mit tøj i vores butik?

  18. april 2018 at 21:47
 • Reply Susanne

  Jeg går normalt ind på en side med rabatkoder og så ser jeg hvilke webshops som har udsalg lige nu. Vil ikke blære mig men jeg har lige købt 3 par JBS underbukser og 3 undertrøjer (gave til kæresten) for 600 kr isf. 840 kr. på Intimo. Og i går købte jeg et ELLOS rullebord med 30% rabatkode 😉

  21. april 2018 at 9:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.