Follow:
BEAUTY

SKØNNE FORÅRS FAVORITTER FRA BL.A. CLINIQUE, ZARKO, LEBON OG LA BRUKET

CLINIQUE MOISTURE SURGE 72 HOUR AUTO-REPLENISHING HYDRATOR (SHOP HER) fra 145 kr.:
Jeg elsker Clinique og da jeg fornylig fik tilsendt deres nye Clinique Moisture Surge 72 Hour Auto-Replenishing Hydrator (Sikke et langt navn…) til test, var jeg ellevild og den er i løbet af meget kort tid gået hen og blevet en favorit herhjemme.

Jeg døjer desværre med meget tør hud i ansigtet (og kroppen for den sags skyld), så denne creme kom som kaldet. I Clinique Moisture Surge 72 Hour Auto-Replenishing Hydrator er anvendt ny teknologi med aktiveret aloe vera vand, som hjælper huden med at skabe og genskabe sin indvendige kilde til vand og på den måde får huden til at fugte sig selv inde fra. Cremen “låser” fugten inde og huden vil fremstå sund, med glød.

Cremen er desuden  allergitestet og 100% uparfumeret. Parabenefri. Ikke-aknegen og oliefri og kan bruges af alle hudtyper.

LEBON TANDPASTA (SHOP HER) 150 kr.:
Det var kærlighed ved første blik, se lige den smukke emballage som virkelig oser af kærlighed, luksus og kvalitet.
Det er faktisk et stykke tid siden, jeg blev introduceret for Le Bon, helt tilbage til da Linda og jeg var på Skønhedsmesse tilbage i september. Lebon tandpastaen er baseret på naturlige ingredienser kombineret med naturlige parfume noter og findes i 6 forskellige smagsvarianter. Den lyserøde her, er min favorit med smag af rose, orangeblomst og mint. Den dufter og smager helt igennem fantastisk!

Lebons tandpastaer er desundenøkologiske, vegetabilske og ikke testet på dyr. Modsat almindelige tandpastaer indeholder Lebon hverken sulfater, parabener, flour eller farvestoffer, men renser derimod tænderne med dicalcium fosfat dihydrat, som er et blidt og mineralsk slibemiddel, udvundet af calcium.

L:A BRUKET HÅNDCREME (SHOP HER) fra 79 kr.:
Jeg elsker L:A Bruket for deres stilrene emballage og har først for nylig prøvet flere af deres produkter, bl.a. deres håndcreme med duft af salvie, rosmarin og lavendel. (En lidt sjov kombination når man tænker over det) men den dufter virkelig fantastisk.

Cremen findes i flere størrelser, den som jeg har er den lille og er nem at have med i hverdagstasken til fx. arbejde. Glæd jer, for jeg har snart et indlæg mere med L:A Brukets mange andre lækre produkter.

Zarko

ZARKO PARFUME: (Shop HER) 700kr.
Zarko parfumerne er virkelig populære for tiden, og det forstår jeg godt. Deres unikke dufe i ekskalusive falkoner, er ikke til at stå for. Denne Oud-Couture, er faktisk min første Zarko parfume, trods min kærlighed til og store forbrug af parfumer. Zarko er dansk og håndlavet. Deres mission er helt klar, de vil nemlig fjerne dit fokus fra hverdagens slid og føre dig ind i en drømmeverden, hvor alt er muligt.

Top Noter: Mandarin-olie, bergamotte og appelsinblomst.
Hjertet: Kardemomme, Vanilje og sort peber.
Bund: Rosentræ, Oud-Træ m.m.

Parfumen er desuden Unisix og er min første unizex parfume, jeg ved ikke helt hvad jeg synes om at skulle dele parfume med Sonni, så jeg tænker at jeg beholder den helt for mig selv.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply simone

  Virkelig gode billeder! Overvejer at prøve parfumen, den lyder god! <3

  20. april 2018 at 8:01
 • Reply Freja

  Det lyder virkelig som nogle lækre produkter. Jeg døjer selv med meget tør hud og har længe overvejet den creme fra Clinique, så det kan da være jeg skal give den et forsøg.

  20. april 2018 at 12:03
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.