BEAUTY

En eksotisk duftnyhed – Michael Kors Exotic Blossom 

MICHAEL KORS EXOTIC BLOSSOM
MICHAEL KORS EXOTIC BLOSSOM

Michael Kors Exotic Blossom – Forhandels bl.a. hos Magasin

En ny duft har netop ramt hylderne. Michael Kors Exotic Blossom, en eksotisk blomster duft forklædt i orange og guld. Eksklusiv og lækker!

Jeg har i mange år været vild med Michael Kors, jeg så ham bl.a. i mit yndlingsprogram Project Runway. Da jeg var i USA første gang i 2010 storshoppede jeg Michael Kors, for der var det ikke til at opstøve herhjemme, på samme måde som det er i dag. Det har heldigvis ændret sig og udover at vi kan shoppe Michael Kors’ fashion kreationer, mere eller mindre over hele verden, kan vi også shoppe mere og mere fra beauty kollektionen. Magasin er blot en af de mange forhandlere, som har taget Michael Kors til sig.

Den eksklusive smukke orange falkon, indeholder en dejlig tropisk eksotisk duft med et mix af blomst og frugt-agtig duft. Parfumen indeholder noter af saftig mango, forførende roser og musk. Parfumen får mig til at længes efter varme himmelstrøj og den får mig til at glæde mig til sommerferie, med dem jeg aller bedst kan lide.

MICHAEL KORS EXOTIC BLOSSOM

Limited edition, vent ikke for længe…..

Michael Kors Exotic Blossom, er som sagt den nyeste duft fra Michael Kors og er en limited edition, så i skal ikke vente for længe med at få fingrene i den.  Michael Kors parfumer forhandles bl.a. hos Magasin og koster 395 kr. for 30 ml. og er derfor en oplagt ide til morsdag, som venter lige om hjørnet. Jeg er jo selv blevet mor og jeg ville elske at blive forkælet med fx en ny duft som denne.

Et lille tip til at slutte af på, Matas giver lige nu 20% på alle dufte – tilbuddet gælder til og med torsdag – så der er mulighed for at spare lidt penge på en duft til dig selv, eller en du holder af.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend, jeg har virkelig nydt det gode vejr og fejret både Sonnis søster og min egen som begge er blevet 25 år.

 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.