FASHION,  Outfit

FORÅR I DANMARK LUFTER MIN NYE RÅ ISAY JAKKEISAY JAKKE
Jakke: iSay // Kjole: VRS // Sneakers: B&CO // Solbriller: Celine // Øreringe: Maanesten //

Åh, hvor har det været en dejlig uge med forår i Danmark, jeg kan virkelig mærke at det gode vejr gør noget ved mit humør og ikke mindst min energi. Vi har været så heldige med vejret hele weekenden og det er blevet nydt med grill og leg i haven fredag aften. Søndag gik Clara, min mor og jeg en lang tur  og nød solens varme stråler. Jeg havde for første gang min fine armyjakke på fra iSay, uden at fryse. Den er virkelig cool perfekt både til jeans og til en feminin kjole, som jeg har på her.

De fine army jakker ses over alt lige nu, og jeg var solgt da jeg så den fine iSay jakke, som oven i købet også er at finde til en god pris. Jakken er oversize, og jeg vil anbefale at man køber den et nummer mindre end man normalt bruger (Jeg kunne hvertfald sagtens have brugt et nummer mindre)

iSay forhandles udover på deres egen hjemmeside, bl.a. også hos min favorit webshop Miinto.dkvidste i at Miinto samarbejder med små butikker rundt omkring i landet, så du støtter de fysiske butikker samtidig med at du shopper på nettet?

ISAY JAKKE

ISAY JAKKE

Coveret er fra iDeal of Sweeden, som i kan få 20% på med koden: DK2018 – Blot et lille tip fra mig til jer, jeg har dette design

 

ISAY JAKKEI dag er det Claras fødselsdag og selvom vi var tidligere oppe end vi plejer, havde vi klapvognproblemer og vi kom derfor alt for sent ud af døren, hvilket resulterede i at jeg missede bussen og stod i regnvejr i 30 min. Så lækkert!

I aften skal vi ud og spise og fejre Clara, jeg håber vi kan nå at smutte en tur i Fætter BR, for Claras skyd – der findes ikke noget bedre end at se glæden i hendes øjne, når vi besøger sådan en butik.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.