Follow:
OUTFIT

FORÅR I DANMARK LUFTER MIN NYE RÅ ISAY JAKKEISAY JAKKE
Jakke: iSay // Kjole: VRS // Sneakers: B&CO // Solbriller: Celine // Øreringe: Maanesten //

Åh, hvor har det været en dejlig uge med forår i Danmark, jeg kan virkelig mærke at det gode vejr gør noget ved mit humør og ikke mindst min energi. Vi har været så heldige med vejret hele weekenden og det er blevet nydt med grill og leg i haven fredag aften. Søndag gik Clara, min mor og jeg en lang tur  og nød solens varme stråler. Jeg havde for første gang min fine armyjakke på fra iSay, uden at fryse. Den er virkelig cool perfekt både til jeans og til en feminin kjole, som jeg har på her.

De fine army jakker ses over alt lige nu, og jeg var solgt da jeg så den fine iSay jakke, som oven i købet også er at finde til en god pris. Jakken er oversize, og jeg vil anbefale at man køber den et nummer mindre end man normalt bruger (Jeg kunne hvertfald sagtens have brugt et nummer mindre)

iSay forhandles udover på deres egen hjemmeside, bl.a. også hos min favorit webshop Miinto.dkvidste i at Miinto samarbejder med små butikker rundt omkring i landet, så du støtter de fysiske butikker samtidig med at du shopper på nettet?

ISAY JAKKE

ISAY JAKKE

Coveret er fra iDeal of Sweeden, som i kan få 20% på med koden: DK2018 – Blot et lille tip fra mig til jer, jeg har dette design

 

ISAY JAKKEI dag er det Claras fødselsdag og selvom vi var tidligere oppe end vi plejer, havde vi klapvognproblemer og vi kom derfor alt for sent ud af døren, hvilket resulterede i at jeg missede bussen og stod i regnvejr i 30 min. Så lækkert!

I aften skal vi ud og spise og fejre Clara, jeg håber vi kan nå at smutte en tur i Fætter BR, for Claras skyd – der findes ikke noget bedre end at se glæden i hendes øjne, når vi besøger sådan en butik.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Lullumut

  Først og fremmest. Tillykke med din smukke, lille pige <3 Jeg håber, dagen slutter bedre for jer..
  Jeg er så vild med din fede jakke! Elsker de lidt rå jakker. Glæder mig til at tage min camouflage-denim-jakke på snart 🙂 Og jeg er også vild med Miinto. Synes det er en god måde at blive eksponeret på – som lille butik i provinsen. Din kjole med blomsterne på er også super cute 🙂 VRS laver sådan nogle skønne ting..

  24. april 2018 at 18:15
 • Reply Mana Brown

  Tillykke med bettenus ❤️
  Jakken er så cool til dig ???

  24. april 2018 at 18:26
 • Reply Eline Tychsen

  Stort tillykke med Clara musen ❤️ og du ser så godt ud søde! Virkelig stunning i den jakke – den klæder dig SÅ godt!

  24. april 2018 at 20:09
 • Reply Lille My

  Tillykke med Clara <3

  Og sikke en lækker jakke, den er virkelig cool! 🙂

  25. april 2018 at 5:28
 • Reply Astrid Hovman

  Den jakke er super flot til dig! Jeg er vild men den army farve denne sæson 😉

  25. april 2018 at 17:50
 • Reply Emma

  Virkelig lækre detaljer i outfittet! ?

  25. april 2018 at 20:58
 • Reply Michelle Elenee

  Tillykke med søde Clara. håber i havde en god dag ❤

  26. april 2018 at 7:24
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.