FASHION,  Outfit

FØDSELSDAGSBRUNCH OG SKØNNE SANDALER FRA BECKSÖNDERGAARD


 

JEANS: VRS // SANDALS: BECKSÖNDERGAARD // BAG: MULBERRY // SHIRT: ZARA

Godmorgen piger, havde i en dejlig ekstra fridag igår? Jeg nød virkelig den ekstra fridag, dem burde man altså have mange flere af, ikke sandt?
Min fridag igår blev brugt hos mine forældre, mens Sonni knoklede derhjemme i huset – der sker virkelig mange ting og sager (mere om det i et andet indlæg). Clara, min mor og jeg havde fuld gang i forberedelserne til Claras fødselsdagsbrunch i dag. Vi skal nemlig have Sonnis og min familie til brunch, vi bliver 22.  Vi har bagt hvide bamseboller, amerikanskepandekager og bestilt en kagemand med slik, marcipan og hele svineriet og jeg glæder mig til at spise det hele og ikke mindst fejre Clara som allerede er blevet så forkælet med skønne gaver.

sandaler

sandaler

Mine har i vist stor interesse for, de er fra danske Becksöndergaard (Find dem HER, med 25% rabat lige nu) De er allerede blevet luftet et par gange og jeg elsker dem, de er så behagelige at gå i og så fine med blondestoffet. Jeg har valgt mine i blå, men de findes altså også i den fineste røde farve, som jeg overvejer at klikke hjem og en khaki.  De er en anelse små i størrelsen og jeg vil derfor anbefale jer at tage den store størrelse, hvis i som jeg svinger mellem to størrelser. Jeg er helt vild med kombinationen af det rå, som mine slidte jeans fra VRS og det feminine som mine sandaler og ærmerne på skjorten.

Jeg håber i får en god lørdag og så kunne det være dejligt, hvis vejret blev ligeså godt som i går – jeg får nemlig så meget energi når solen skinner. Hvis vejret bliver godt, regner jeg med at tage Clara med en tur i zoo enten i eftermiddag eller i morgen, hun elsker nemlig dyr og jeg elsker at komme ud.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Lullumut

    Du ser skøn ud – og dit sæt lige så 🙂 Er vild med både de rå jeans, sandalerne og skjorten 🙂 Kunne godt finde på at hapse sandalerne i rød. Og de stribede basis T-shirts fra VRS, du viste på Instagram 🙂 Love.. Må forbi Bilka eller føtex en dag.
    Håber Clara fik den bedste dag – tillykke med hende <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.