LIFESTYLE

HVORDAN FÅR MAN KALK NOK, NÅR MAN IKKE KAN LIDE MÆLK? JEG SPISER KALKTABELETTER!

kalktabletter

KALKTABELETTER FRA FUTURA- FORHANDLES BL.A HOS MATAS

Jeg kan ikke lide mælk og det har jeg aldrig kunne, jeg får kvalme og føler ubehag når jeg indtager en kop mælk. Derfor har jeg allerede i en tidlig alder taget kalktabletter som en del af mit kosttilskud. Selvom jeg ikke drikker mælk spiser jeg andre mælkeprodukter som fx. ost og skyr, så jeg får også kalk gennem mine fødevarer.

“Kalk er vigtig for vores knogler, for vores tænder og ikke mindst for vores muskler”

kalktabletterkalktabletter

Da jeg var yngre havde jeg virkelig svært ved at synke piller, det er blevet nemmere med årerne og de nye kalktabletter fra Futura er blevet lavet i ny tabeletform, som gør dem nemmere at synke, pillerne kan desuden deles på midten, så de ikke er så store.

Drikker i mælk, eller tager i også kalk som kosttilskud?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.