FASHION

ONSDAGSTIP LÆKRE VRS BASIC T-SHIRTS PÅ BUDGET


Basic T-shirts

BASIC T-SHIRTS: VRS 79,95 ,-

Jeg er ikke så aktiv på bloggen lige for tiden, det skyldes at vi som sagt har gang i en større renovering inde i huset og at jeg har været uden internet i rigtig lang tid.. Jeg har oplevet en masse, købt en masse og skal en masse, som jeg glæder mig til at dele og vise jer og her er mine seneste løb….

Da jeg var med min søster og Clara i Bilka i forrige weekend, fandt jeg disse lækre Basic T-shirts fra VRS til kun 79,95 kr. Både min søster og jeg snuppede en af hver og vi har begge brugt dem flittigt. De er nemlig super anvendelige og striber er bare altid et hit. Jeg har brugt mine under en blazer og til et par ribbede jeans, det er virkelig cool hvis i spørger mig.

Jeg har købt dem i noget større end normalt, da jeg vil have dem lidt loose.  De fine T-shirts minder lidt om mine favorit basic t-shirts fra Samsøe, dog bare til en langt bedre pris.

Jeg er vild med VRS da de formår at lave moderigtige styles til priser hvor vi alle kan være med. I kan bl.a. stadig finde de lækre sander, som jeg skrev om her: “SE LIGE DE HER FEDE OG RÅ SANDALER FRA BILKA” i butikkerne, de har dem hvert fald stadig i Bilka skalborg.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.