FASHION,  Outfit

TORSDAGENS HYGGELIGE PLANER OG NY BOLSJESTRIBET BECKSONDERGAARD KJOLE


becksöndergaard kjole

KJOLE: BECKSÖNDERGAARD // SKO: B&CO // JAKKE: MUUBA //TASKE: GUCCI // UR: OLIVIA BURTON // HALSKÆDE: BYBIEL

Godmorgen piger, øv for et kedeligt regnfuldt vejr vi har i dag, vores bil er på værksted, men jeg har heldigvis en låne bil så jeg slipper for at vente på bussen i regnen!
Jeg vil egentlig bare lige vise jer min nye fine bolsjestribede Becksöndergaard kjole og fortælle om dagens dejlige planer…

Jeg går jo for det meste i sort, men elsker når jeg finder farverige styles, som passer til min stil og garderobe, som denne fine skjortekjole. Skjorten har mange anvendelse muligheder, både til hverdags outfit med sneakers, aftenbrug med stiletter og evt. Guccibælte i taljen og strandbrug med sandaler og shoppingnet.

Psstt… Den fine Becksöndergaard kjole findes også i blå, gul og grøn – så der er noget for en hver smag, der følger desuden også et bælte med som enten kan bruges i taljen, eller bindes bagpå for at få mere facon i kjolen.

becksondergaard kjole

I dag er en god dag, i aften skal jeg nemlig ud med Linda og Eline, vi skal ind og have en tår vin og lidt lækkert at spise på Cafe Vesterå. Jeg glæder mig virkelig til at se dem igen – jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har været samlet. Jeg nyder sku at være i deres selskab og det bliver helt mærkeligt når Eline snart flytter fra byen.

becksöndergaard kjole

becksöndergaard kjole

Har i spændende planer for i dag?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.