Follow:
INTERIOR

SPAR 25% PÅ ALT – FØDSELSDAG HOS MOODINGS

moodings

SPAR 25% HOS MOODINGS MED KODEN: “LISELOTTEA25”

Meraki sæbe // Meraki balm // Meraki sæbebar //  Hay urtepotte // Hay stol // Chanel bog // Kinfolk bog // Bloomingville vase // Verner Panton lampe // Kähler Hammershøi glas //

 

Hip Hip Hurraaaaa, Moodings holder fødseldag og derfor skal i forkæles med en rabatkode, som gælder til hele shoppen koden “Liselottea25” giver nemlig 25% på hele jeres ordre… Jeg har selv lagt en ret stor ordre, med ting jeg glæder mig til at indrette med når huset er færdig renoveret, jeg kan afsløre at der bl.a. er stole i ordren, det bliver så godt med nyt stort køkken!

Har i endnu ikke købt en morsdags gave, er der rig mulighed for at gøre det hos Moodings, de sælger nemlig både hudpleje fra bl.a. Meraki og LA:Bruket, smukke smykke spejle fra Normann Copenhagen, og lækkerier fra Nicholas Vahe. Jeg er sikker på at du kan finde noget, som får din mor til at føle sig helt speciel.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.