FASHION

ER DU KLAR TIL FESTIVAL – JEG GIVER MIT BUD PÅ HVAD DU IKKE MÅ TAGE PÅ FESTIVAL UDEN

 

Festival

KLAR TIL FESTIVAL?

Shorts: River Island // Bluse: Pieces // Powerbank: Denver // Sneakers: Nike // Solcreme: Madara // Øreringe: Hvisk

Hold da op et fantastisk vejr vi har haft her i weekenden, jeg ville ønske at vi havde så fantastisk et vejr hver dag – det giver så meget mere energi og lyst til at komme ud og lave noget, være sammen med dem man holder af og være aktiv. Jeg har selv brugt hele dagen i haven med lara, vi har fjernet ukrudt, gået tur med dukkerne og spist is i solen. Det har simpelthen været en dejlig dag!

Festivalsæsonen er lige om hjørnet, skal i på festival i år?
Jeg skal ikke, selvom jeg må indrømme jeg gerne ville opleve Eminem på Roskilde og Britney Spears på Smukfest. Festival er skide hyggeligt, men jeg fortrækker nu at sove andet sted end på de snuskede teltpladser, som høre sig til festivallerne. Jeg har tidligere deltaget både som gæst, men også som medarbejder, som er en billig måde at komme på festival på, da man får festivalbilletten gratis for at arbejde fx. i en bod, ved indgangen eller andet.

3 ting du skal huske på festival:
Powerbank (Det er simpelhen for surt at løbe tør for strøm når man skal skabe minder)
– Passende fodtøj (Tjek vejrudsigten hjemmefra om det skal være sandaler, gummistøvler eller sneakers)
– Kontanter (Jeg var på festival sidste sommer hvor man ikke kunne betale med dankort)

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.