TRAVEL

MIT BESØG PÅ YSTAD SALTSJØBAD

YSTAD SALTSJØBAD – BOOK DIT OPHOLD HER

Tilbage i februar var jeg med Linda en tur på Ystad Saltsjøbad – Det lækreste wellness hotel jeg nogensinde har besøgt. Vi var så heldige at vi blev indlogeret i suiten, med stort soveværelse, badeværelse, stue, spisestue, køkken og den smukkeste udsigt ud over det svenske hav.

Det er nok langt fra det første indlæg du ser om Ystad Saltsjøbad, for stedet er ret hypet og det er forståeligt for fra man træder ind i receptionen, bliver du ramt af en wow-følelse. Hotellet er så gennemført, i bedste badehotel stil. Væggene er dekoreret med fine billeder, og de enorme vinduer gør at der stort set altid er lys og pænt.

Jeg var forelset i stedet allerede ved første øjekast og havde længe drømt om at besøge Ystad, som jeg har set utallige af opslag på bl.a. Instagram fra den svenske perle. Personalet var søde, og bød os pænt velkommen, vi fik nøglen til værelset og to elevatoren op på øverste etage, hvor suiten er. På værelset var der lagt store hvide morgenkåber og tøfler frem og vi brugte ikke lang tid på at smide tøjet, hoppe i badetøjet og de fine bådekåber. Spa og relaxeområdet var større end forventet, og smukkere end hvad man ser på billederne. Vi startede ud i Relaxen, vi fandt en stor seng med udsigt til mere hav, med en cocktail i hånden, mens vi nød den afslappende musik og roen – ro og afslapning var lige hvad jeg havde brug for, efter et par hektiske måneder med stress og problemer. Jeg kunne blive her for evigt og tænker stadig tilbage på det smukke sted.

Udsigten fra tagterrassen, forstil jer lige at sidde her en sommerdag med et glas kølig hvidvin og se solnedgangen!

Jeg havde taget en flaske Möet med og Linda havde sørget for macarons fra La Glace, som vi nødt om aftenen mens vi klædte os på til middagen. Restauranten er enorm og selv om den var fyldt med mennesker, var det hyggeligt, stemningen var i top og selskabet perfekt. Der findes ikke noget bedre end venindetid. Vi bestilte en 3retters menu, med mere vin. Det kan og skal opleves, jeg valgte laks til forret, oksesteg til hovedret og til dessert min favorit Creme Brulé – der var kræset om retterne og smagsoplevelsen var helt igennem fantastisk!

Lille tip: Ystad har tit gode tilbud på kombinations pakker, fx. med middag i restauranten. Du kan finde de aktuelle kampagner på deres hjemmeside HER

Badedragt er fra Hunkemöller og er bestilt specielt til Ystad turen.

Det er svært at beskrive et hotel, som er så gennemført og så fantastisk. Ystad skal opleves for det er 1000 gange smukkere end det vi ser på de socialemedier. Ystad er det mest gennemførte hotel jeg har været på, alt det energi, alle de minder, indtryk og oplevelser jeg har fået med hjem, vil jeg ikke være foruden og jeg drømmer mig ofte tilbage!

Fik i forresten læst mit andet indlæg: YSTAD SALTSJÖBAD OG HUNKEMÖLLER BADEDRAGT ?

Ystad er for dig som:
– Ønsker en kærestetur med forkælelse, kærlighed og afslapning. Her er rig mulighed for lange gåture i den smukke natur. Book et værelse med udsigt, det vil i ikke fortryde.
– Trænger til venindetur, Ystad er det oplagte sted at tage hen med veninderne, i kan tage en tur i spa, drikke vin til langt ud på natten og nyde den lækre mad.
– Bare trænger til at blive forkælet og komme væk fra hverdagen stress. Hos Ystad, er der rig mulighed for at slappe af og lade op.

Tak for denne gang Ystad, jeg håber og beder til at vi ses igen en anden gang!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

10 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk