FASHION

Går sommeren i møde med nyt smukt ur fra Chris CopenhagenUR FRA CHRIS COPENHAGEN – KØBES HER

Dem af jer som kender mig, ved at jeg har en svaghed for ure, jeg er måske nok det man kalder for en samler og har efterhånden en hel del smukke ure, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har for nylig fået et nyt fint og sommeragtigt ur, med den fineste lysebrune rem fra danske Chris Copenhagen.

Jeg køber ofte mine ure unisex eller som herremodel, da jeg synes store urskiver er langt flottere end de små med smal rem. Derfor har jeg også denne gang valgt et super fint herre ur, som du kan bestille her.

Hvis du bruger koden: Liselottea får du desuden 25 % rabat på hele købet!

Chris Copenhagen er grundlagt af Chris Kaiser Sørensen, som har en stor kærlighed for den danske hovedstad København, urene er derfor også opkaldt efter forskellige ikoniske steder i København, bl.a. Tivoli, Vesterbro, Vor Frue Kirke, Amalien Borg og mit ur: Gefionspringvandet (Et symbol på power)

HUSK koden Liselottea giver 25 % rabat på dit køb!

Chris Copenhagen laver ure i bedste kvalitet, i det flotteste skandinaviske design og udvalget er stort. Remme i forskellige farver, som kan skiftes ud og mixes på kryds og tværs med de mange flotte skiver i alt fra hvid til blå, sort og grå.

Du kan også købe urene hos min favorit smykkebutik Henrik Ørsnes

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.