AALBORG,  BEAUTY

STYLEPIT BEAUTY EVENT MED AALBORG BLOGGERS

Event med Stylepit Beauty

Midt i en af Aalborgs hyggelige og smukke gader (Gravnsagde 8) Ligger Stylpit Beauty. Gravnsgade er fyldt med unikke butikker og derfor er det også en cool beliggenhed for butikken, som skillers sig  ud fra de traditionelle beautybutikker, man ellers finder i byen. Stylepit Beauty oser af eksklusivitet, de skønne røde farver på væggen, velour stolen, de mange spejle og hylder med luksusprodukter indbyder til shopping og inspirere uden tvivl en beauty-elsker som mig.

Mange af jere kender nok Stylpits online univers, hvor man kan shoppe alt fra tøj til ham, hende, barn og beauty. Men Der er ikke så mange, som ved at Stylepit faktisk har en fysisk butik, den butik er vi så heldige at have her i Aalborg og hedder Stylepit Beauty. 

Igennem mit arbejde hos Aalborg Bloggers, havde vi fået arrangeret et super fint og hyggeligt event med Stylepit Beautys butiksbestyrer Charlotte, som virkelig havde gjort et stort stykke arbejde i at få lavet en aften hvor alle følte sig velkommen, blev forkælet og hygget om. Aftenen bød på masser af beauty talk, make up tips og tricks fra Clarins, hudanalyse fra Beauty Pacifique, lækker tapas og skønne kolde bobler.  Jeg elsker når vi bloggere mødes til events og arrangementer, for vi deler alle den samme interesse og falder hurtigt i snak på kryds og tværs.

Make up tips fra Clarins

Pernille fra Clarins lagde en let make up på to vidt forskellige og ikke mindst smukke modeller og fik det hele til at se så let ud, jeg ville ønske jeg bare var halvt så god til at lægge make up som Pernille, for det er virkelig en kunst at få make up til at se naturlig ud.

Vi blev bl.a. introduceret for Clarins nyeste skud på stammen, deres SOS primer med hjem, som udover at kunne købes i butikken, også er at finde på Stylepits hjemmeside. Primeren er lavet i 6 skønne udgaver, så der er en som passer til alle hudtyper, farver og problemer. Jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om primeren, når jeg har prøvet den og overvejer stærkt om jeg skal prøve at kaste mig ud i et af deres tanningprodukter, jeg elsker som sagt selvbruner og er sikker på Clarins sef tanning body cream, er fantastisk!

STYLEPIT BEAUTY

Lækker tapas og syndig chokolade

Vi blev forkælet med lækker tapas fra Pinvingsom var helt igennem fantastisk – jeg har længe gerne vil besøge restauranten og min lyst er bestemt ikke blevet mindre efter jeg fik prøvet flere af deres lækre tapas retter i mandags.
Tapasen bestod bl.a. af: Kold kyllingesoufflé med karrydressing og sprødt serranoskinke, Spansk inspireret kartoffeltortilla toppet med stegt chorizo og chipolete-chili-may, Mousse af varmrøget laks med rygeost og krydderurter. Mmhhh.. Siger jeg bare!

Udover de fantastiske retter fra Pingvin, fik vi også chokolade fra Aalborg Chokoladen, min yndlingschokolade fabrikant – de laver virkelig det bedste chokolade – min favorit er det skønne lille lakridshjerte.

STYLEPIT BEAUTY

Hudanalyse med Beauté Pacifique

Marianne fra Beauté Pacifique havde taget en maskine med til at lave hudanalyse, og vi fik alle mulighed for at få analyseret vores hud. Jeg ahr længe gerne ville prøve det og må indrømme jeg var en smule bange for resultatet, da jeg har været ret glad for solarie i mine yngre dage – Heldigvis var resultatet slet ikke så slemt og jeg er ok-god til at passe på min hud. Marianne lavede desuden et kort til os alle med hvilke produkter, som passer til vores hudtyper. Jeg har fundet en masse lækre produkter, som kommer på ønskesedlen til min fødselsdag. Beauté Pacifique laver virkelig skønne produkter og jeg har i forvejen en hel del af deres lækre produkter stående på badeværelsehylden, bl.a. deres Puffye eye, som er perfekt til trætte mor øjne.

Med hjem fik vi en lækker facemist, som er helt igennem fantastisk til at opfriske huden med i løbet af dagen, simpelthen et must have i denne varme tid.
I kan se de mange produkter i butikken, hvor Charlotte står klar til at guide. Ellers kan de også købes på hjemmsiden

 

STYLEPIT BEAUTY

Stylepit Beauty er lige en butik for mig, lækker indretning og fyldt med mange af mine favorit brands bl.a. REN, CLEAN, Bare Minerals, Beaute Pacifique og mange mange flere. Butikken har et kæmpe udvalg af parfumer og det er paradis for mig, som elsker parfumer og måske er lidt af en samler. Jeg har fundet flere skønne dufte, som også bliver tilføjet ønskeseddlen. Bl.a. Jean Paul “I Love Gaultier” og Chloés smukke klassiske dufte

Tak til Charlotte og Stylepit Beauty for en skøn aften fyldt med forkælelse og inspiration, tak til Marianne og Pernille for at tage sig tid til os alle og ikke mindst tak til alle de søde bloggere og influencers som mødte op til eventet.

Jeg var hoppet i det røde sæt, som jeg vil fortælle meget mere om i et andet indlæg – det var måske en smule varmt, men jeg havde sat mig i hovedet at det skulle luftes, så det blev det.. Jeg håber i har fundet lidt inspiration i mit indlæg og at i har fået lyst til at smutte forbi Stylepit Beauty, Gravensgade 8, i Aalborg til en beauty talk med søde Charlotte.

/ Liselott

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

  • Lullumut

    Det ser ud til at have været en SKØN (høhø) aften 🙂 Jeg elsker sådanne butikker, hvor der lige er kredset for kunden. Var selv til åbningen af Beauty by Boozt i Roskilde sidste år, og jeg tænker, Stylepit butikken er mindst lige så lækker. Du ser i øvrigt forrygende ud i det røde sæt <3

  • Frk Mejer

    Det ligner og lyder til at det har været en rigtig dejlig aften. Der er ikke meget bedre end at være omringet af skønne beautyting og parfumer. Og dit outfit er simpelthen så smukt! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.