BEAUTY

RODIAL MAKE UP – INSTAGLAM PUDDER & LOWLIGHTER


Rodial Banana lowlighter (HER) // Rodial powder (HER)

Det er faktisk længe siden jeg har skrevet det her indlæg, men af en eller anden årsag har jeg ikke fået klikket på udgiv og sikke en fejl, for indlægget her indeholder nemlig to virkelig skønne beauty nyheder, som jeg bliver nødt til at del med jer!

Jeg bruger ikke en hel masse make up til daglig, det gjorde jeg tilgengæld inden jeg fik Clara – jeg elskede at sætte/krølle hår om morgenen og lægge en lidt mere spændende make up. I dag fortrækker jeg at bruge så lidt tid som overhovedet muligt foran spejlet og i stedet brugen tiden på Clara. Derfor skal de produkter jeg vælger at bruge også give mig en masse.  Min daglige make up besår af en naturlig pudder, mascara, blush og concealer. Derfor blev jeg også rigtig glad da dette lækre sæt fra Rodial dumpede ind af døren, produkterne her er nemlig helt perfekte til et naturligt make up look, nemme at arbejde med og er med til at give et friskt og sund look.

Rodial Instaglam Compact Deluxe Banana Powder

Jeg er vild med navnet “Instaglam”, hvor sejt er det ikke lige? Jeg var en smule “bange” for den gule tone i pudderen, men den er overhovedet ikke gul ved påførsel! Den gule tonen i pudderen, matcher de fleste lyse hudtoner, og er derfor et oplagt valg når man er skandinaver. Pudderen er nem at arbejde med, den lægger sig fint og let på huden og efterlader dig med et fejlfrit look. Normalt ville jeg anvende en bronzer på kinderne, men efter solen har været så sød ved os de sidste par uger er det ikke nødvendigt.

Prisen for dette vidunder er i den lidt dyre ende, Instaglam Compact Deluxe Banana Powder, koster nemlig 595 kr. Men er et musthave, hvis du elsker luksus i din make up pung. Find den HER

Rodial Banana Lowlighter

En god concealer er guld værd, især når man nærmer sig de 30 (som jeg gør), er blevet mor, selv om Clara er fyldt 2 er det langt fra hver nat jeg sover igennem. En god concealer kan få selv de trætteste og mørke øjne til at se friske ud. Roduals Banana Lowligher, har igen den gule undertone som bl.a. gør at du ikke efterlades med et alt for lyst look, men på en naturlig måde lysner de mørke render under øjnene.

Lowlighteren indeholder b.a. koffein og hyaluronsyre som er med til at opfriske og farvekorrigere uden under øjnene. Det er ikke en fulddækkende concealer, men den lette concealer opfrisker huden og giver et pænt let look! Find den HER

Du kan købe Rodials make up hos Magasin, Bootz og Illum. Selvom produkterne er i den dyre ende, vil jeg varmt anbefale jer at prøve dem, men kan ikke garantere jer at i ikke bliver afhængige.

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.