LIFESTYLE

På det seneste har jeg…..

 

Jeg har simpelthen lavet så meget her på det sidste og haft så travlt at jeg ikke har fået opdateret bloggen. Jeg savner at blogge, men har simpelthen ikke tiden lige nu til at sætte mig ned og fordybe mig i det jeg elsker. Det hele er lidt kaotisk herhjemme med ombygning osv….

Været i Göteborg med min veninde Maria, vi spiste lagkage og drak cola på glasflaske. Jeg elsker Göteborg, i kan læse mit indlæg om byen her: Fantastisk endagstur til Göteborg med Stenaline

Haft Clara til at “hjælpe” med at tage billeder af de nye skønne produkter, som jeg har fået ind af døren. Clara er meget interesseret i pakker og skønhedsprodukter for den sags skyld.

Været i mådklub hos min søde veninde Maria, der fik vi bl.a. serveret denne lækre laksesalat! Nu er det snart tid til madklub igen, og jeg glæder mig til at se pigerne igen!

Modtaget en masse skønne pressepakker bl.a. denne alt for lækre sommerpakke med produkter fra bl.a. James Read, Bioderma, Rodial, Ration og mange mange flere – Alt var samlet i det fineste lille net og der var en ekstra lille gave lagt i, i form af det fineste armbånd fra Anni Lu. Jeg elsker når der bliver gjort lidt ekstra ud af PR-pakkerne.

Blevet ambassadør for smykkefirmaet hvisk, jeg har lavet lidt stylist arbejde for dem tidligere og er glad for jeg har fået muligheden for at blive ambassadør og er spændt på hvad det bringer i fremtiden.

Jeg har også været til event med Stylepit Beauty, det kan i læse om i indlægget her: STYLEPIT BEAUTY EVENT MED AALBORG BLOGGERS

I aften skal jeg til fødselsdag ved Eline, i morgen står den på børnekarneval og tapasaften, søndag skal vi op og rengøre sommerhuset og spise pinsefrokost.
Hvad skal i lave i weekenden?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

 • Lullumut

  Årh, så hyggeligt et indlæg søde 🙂
  Lidt snyd du har så nemt ved at komme til Göteborg. Jeg har aldrig været der. Men ok, så har jeg kort vej til Malmö 🙂
  Clara er så sød, at hun vil hjælpe <3
  Hyggeligt med madklub. Det gad jeg virkelig godt, men mine veninder har desværre aldrig været gode til at holde det i gang.
  Tillykke med ambassadør-posten for hvisk – sejt 🙂
  Tror faktisk ikke jeg har nogen planer i weekenden/Pinsen. Skal slappe af. Og gå nogle lange ture med min mand og A 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk